Utmanad!

Lisasan 2007-03-14 21:14 (1 kommentar)
Så, en utmaning från Tintomara! (http://smexit.se/ord/o/tintomara.asp)

Sex av mina konstigheter:

1. Jag samlar på dockor, företrädesvis med stora huvuden. Jag har namn på nästan allihop. Jag fotar mina dockor i diverse situationer och ser dom mer som små varelser än plastgrejer. I bilderna får dockorna liv och personligheter växer fram. Om mitt hus började brinna skulle jag förutom att rädda sambon rädda de viktigaste av mina dockor. Framför fotoalbum, dator, kamera, kläder och precis allt annat.

2. Jag gillar att fota, gärna närbilder på sånt som andra inte ser. Med macro kan även en trädstam bli oerhört vacker!

3. Jag propagerar ständigt och jämt för mina medmänniskor att det är viktigt att ta backuper på viktig data. Själv är jag så dålig på det att jag skäms.

4. Jag gillar varm choklad. Det gör säkert alla, men när jag dricker varm choklad så tar jag typ 3 msk kakao, 4-5 msk socker, rör runt, och häller i mjölk. Micrar i 1 minut och 40 sekunder, och rör sedan absolut inte om. Geggan är det bästa. Onyttigt som satan.

5. Jag äter ett äpple till frukost, även om jag får ont i magen av det. Jag blir otroligt grinig om jag kommer hem och upptäcker att äpplena är slut. Jag är svårt äppelberoende.

6. Jag gillar att fota, och fotar gärna det mesta. Särskilt dockor och växter! Men jag avskyr att fota människor annat än på fyllan. Förmodligen är det min osäkerhet som gör att jag tror att folk tycker jag är patetisk som tror att jag skulle kunna avbilda någon på ett bra sätt. Typ.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may