åkej då - utmaning

Corn 2007-03-08 20:01 (3 kommentarer)
REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

Slutligen väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

---------------------
men åh, måste det vara ovanor? Eller bara konstiga saker?

1. Jag lägger mina strumpor överallt. Om jag sitter någonstans alltså, där och då tar jag av dem och så pillar jag förstrött på mina fötter. På ett ganska äckligt sätt, kan jag tänka mig. Min man stör sig väldeliga på mina strumpor som vandrar runt huset.

2. Mina pupiller blir helt sjukt stora om det är lite mörkt, jag har aldrig sett någon med så stora pupiller. Det är nästan svårt att säga min ögonfärg då, för den syns nästan inte alls. SVARTÖGD kan man också säga.

3. Jag sparar ALDRIG det godaste till sist. Jag tycker att man ska lägga krutet på det goda, för annars kanske man hinner tröttna innan det bra börjar? Min ena son är jättepetig med att äta mackkanter och det tycker jag är fånigt men jag har upptäckt att jag själv har börjat göra likadant. Obs: inte när jag var barn. NU! Varför äta torra trista brödkanter när man kan äta mitten där det både är smör och ost? Samma sak på pizza - jag äter fyllningen men inte så mycket av brödet. Och jag ber alltid om extra sås till kebaben!

4. Folk som inte känner mig uppfattar mig som rätt blyg och tystlåten till en början. Det beror på att jag hatar kallprat om ingenting, bara för sakens skull. Jag kan prata i evigheter om inget alls om det GER mig något, men jag kan inte prata bara för att jag förväntas prata. Jag kan nog verka asocial och trist. Eller blyg. Sen släpper det och människor tror att jag har genomgått någon personlighetsförändring. Vilket jag inte har. Jag hatar bara kallprat. Ju. Och sen blir jag världens mest pratsamma människa, jag förstår att folk blir förvirrade.

5. Jag har ett sjukligt rättvisepatos, eller hur man nu definierar det. Men jag mår riktigt dåligt om något är orättvist, jag vill att alla ska få lika, jag vill att alla ska uppfatta saker och ting rätt och jag kan nästan inte låta bli att säga något även om jag borde hålla käften. Även om det är ett sällskap jag inte trivs i så säger jag ett "...men.." och drar en liten harang och ler överslätande under tiden.

6. jag dricker för fort. och jag lämnar slattar överallt. Slattis, kallar min man mig. Alltså, jag dricker fort och har alltid gjort. Kanske okej när det gäller vatten men när det gäller öl blir det värre. Jag måste flytta undan glaset eller sitta på händerna för att inte konstant dricka. Farligt beteende men svårt att ändra på. Slurp slurp jag dricker fortare än den största karl. Men jag är mindre - så jag blir fullare. Förrädiskt.

Jag vill att Pocks, Peppar, Sara, Comley, "jag" och Anno Superstar svarar på det här. Jepp.


yl

Wow, jag har också två av dina egenheter: fyran och femman. känns alltid lite underligt när man läser något som man själv skulle kunnat skriva. och tack för bra texter, förresten!

2007-03-08 22:54:03

Corn

fan, jag skulle haft med min förtjusning i diagnostiska prov och högskoleprov och liknande.

2007-03-08 22:59:10

Corn

...och tack, yl. :)

2007-03-09 12:44:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.