Dekadent lördag

Corn 2007-02-25 02:59 (2 kommentarer)
Dekadens hela dagen. Först sovmorgon och sen frukost och så Green Day, det funkar som socker, sätter jag på "American Idiot" i köket så kommer alla i familjen rusande som små flugor och dansar och spelar luftgitarr.

Sen åkte the man till möte och barnen fick gå till barnvakt och jag åkte till stan med en kompis. Vi drönade omkring efter att först ha ätit flottlunch på McD. Jag köpte ingenting alls fast provade DUMT NOG ett par jeans på HM; självplågeri som vanligt att stirra på sina blekfeta vinterlår i speglarna. Därtill hovskägget längst ner på benen, åh så fräscht. Sen åhléns och fika och hem med bilen.

Hemma tog jag ett långt bad och hade sen en nykter förfest med mig själv och Page. Tänk vilken drömgrupp, de skapade briljant synthpop redan runt 1980. Eddie Bengtsson och Marina Schiptjenko.
Sen blev jag hämtad till stan där det var firmafest med Flakeys jobb. Vi åt tjusig mat och drack goda drycker men jag höll mig löjligt bra i skinnet hela tiden, vis av erfarenhet sen min senaste fylla som slutade i spykatastrof. Nu drack jag mycket vatten och sippade heroiskt på drinkarna trots att det flitigt beställdes in champagnepavor och oändliga groggar. Jag uppfyllde dock en dröm och beställde Appletini - två stycken till och med - och det krävde visst barchefens kunskap för att den skulle bli fin. Sen sa jag "appletini" och försökte se ut som JD i Scrubs. Det var rart. Den var god. Och snyggt glas förstås.

Vi var på statt bland en massa artonåringar. De är hemskt söta. Fast varför så mycket foundation och bronzer i ansiktet? De är ju alldeles bruna på ett konstigt vis. Jag ser helt nyuppstigen ut i jämförelse trots att jag är hyfsat rejält sminkad. Ju.

Sen hävdades efterfest men jag stod på mig och fick till slut skjuts hem av en trevlig människa, gud vad fint det är rätt ofta med en helt rätt upp och ner TREVLIG människa utan divalater och lager och anspråk. Bara genuin snällhet.

När jag kom hem drack jag en dubbel c-vitamin med treo i (och för all del, acetylcystein också) och nu ska jag snart läsa i min fantastiska engelska roman innan jag somnar fint. I morgon ska jag jobba.

vajlan

najsigt det lät. och du har helt rätt om divalatsbefriade människor. oh så skönt med chosefrihet...

märkligt att läsa om Marina Schiptjenko som musikmänniska, för mig är hon galleristen som ställt ut en av mina många franska kusiner flera gånger. tihi. liten värld, ännu en gång.

2007-02-25 11:57:43

kicko

Dekadens är ju annars ett typiskt Lustans Lakejer-uttryck. =)

2007-02-26 12:44:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.