I dag

Corn 2007-02-21 15:12 (4 kommentarer)
* längtar jag oskäligt mycket efter Shrek 3.

* skrattade jag högt inombords åt skylten i frysdisken på konsum: "VILL NI HA SPÄCK?! DE HAR VI!!! PRATA MED NÅGON I PERSONALEN." Jag förbannade även att kameran låg kvar i bilen. Och så tänkte jag mig hur jag klämde mig i magfettet och sa "no thanks, there's plenty where this came from". Inget späck för mig tack.

* tog jag bilen i snörök till stan och genomförde en intervju

* tänker jag intensivt på saker jag ska göra när mina pengar börjar rulla in.

* åt jag och min man lunch ihop, hemma, själva utan barn. oh the joys of egenföretagande. vi åt basilikapuckar och broccoli och spenat och majonnäs och så lyssnade vi på Timo Räisänen och förhörde varandra på söndagstidningarnas frågesport under tiden. Sen drack vi kaffe och åt liten chokladbit.

* har jag just skrivit en artikel utifrån intervjun jag gjorde.

* är jag sjukt trött eftersom min femåring vaknade vid halvtre och inte kunde somna om eftersom han hade drömt om en kejsare och häxor som skulle mörda. Först låg jag i sängen med fysisk panik eftersom jag precis precis hade somnat, det blir fysiskt jättejobbigt att abrupt bli väckt av ledset barn som inte kan lugnas ner . Och så var jag frän på rösten och sa att han bara borde somna om men till slut så sa jag "nä nu går vi ner" vilket han hade tjatat om så vi gick till köket och han var hungrig så han fick en macka och jag lirkade ur honom vad drömmen handlade om mer exakt och han var så ledsen och jag tog upp honom i famnen och sa "jag tar hand om dig, min femåring" och då sa han "gör du det när jag är sex år också?" och jag lovade ju. Sen somnade vi i soffan, eller i alla fall han. jag sov oroligt.

* har jag ökendammskänslan i halsen. torrt. ont. urrrk.

coz

my god, när kommer shrek 3, jag skulle kunna tälta i förväg för dom biljetterna!

2007-02-21 15:27:35

Corn

http://www.imdb.com/title/tt0413267/
under produktion. :)

2007-02-21 15:37:59

Heidi:

Så herleg å ha ei mamma når ein vaknar om natta og er redd.

2007-02-21 16:49:50

CC

Min son är oxo fem, och jag ser(läser)likheter :)

2007-02-21 22:17:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.