Cats!

Anni 2007-01-29 11:12 (3 kommentarer)
Vanlig tråkig söndag, så ringer kompisen och har en sista minuten-återbuds-biljett till Cats på Göteborgsoperan! Bara sådär!

Tre tag med mascaraborsten och på med jackan. Sen var det katter på längden, katter på tvären. Akrobatiska, sjungande, dansande katter överallt.

Scendekoren var så läcker! Ett övergivet nöjesfält på vintern, som bakgrund till katternas bal. Det var nästan för mycket som hände överallt på en gång, man missade massa detaljer.

Innan det började kom en katt instrosande på muren, tittade sej omkring och la sej där och väntade. Hon VAR katt. Och alla hade sin egen personlighet. Superduktiga!

Så nästa gång ni inte ha nåt för er - hoppa på nåt skoj i sista minuten! Mjau!

Bonita

Jag hade min Catsupplevelse i London för sisådär ...länge sen... Trånga stolar..jag fick inte plats fick sitta på tvären...ont ont ont.. Och sen tyckte varken jag eller mitt ressällskap att den var särskilt imponerade. Vi var kort sagt rätt sura över att vi lagt så mycket slantar på sån .. kattskit..
Till föreställningens försvar ska väl sägas att varken han eller jag hade någon egentlig koll på vad Cats va..Jag menar JÄTTEMEGASUCCE visste vi KATTER visste vi MOOOOOOONLIGHT visste vi också...men sen.. Nä. Det stora bottennappet på den resan.

2007-01-29 14:05:59

Anni

Då hade jag nog bättre tur med min föreställning igår. Sen är det kanske bättre när man kommer iväg så där hux flux också - då är inte förväntningarna så höga.

2007-01-29 14:47:06

Bella

Jag vill också se Cats! Min syster och jag hade planer på att gå, men så kom något ivägen. Nu tror jag inte det är så långt kvar innan de slutar visa den? Måste undersöka, så att vi inte missar det!

2007-01-29 15:54:00


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!