Lust att sticka

Anni 2007-01-19 12:09 (2 kommentarer)
Jag har fått stick-dille. Har suttit i flera kvällar nu och knåpat med en liten sjal som jag tänkte ha på min kusins dotters dop på söndag. Måste vara fin, för jag ska vara gudmor, tänka sej! Lilla pluttan, jag har inte ens träffat henne än, men jag hoppas hon kommer att gilla mej!

Hur som helst stickar jag så fort jag hinner och det förklarar förmodligen varför jag är så stel i axlarna. Träningsvärk, helt enkelt!

På jobbet har jag en sak som jag måste göra men inte alls har lust med. I ren eskapism surfar jag runt efter billiga resor till nåt soligare och varmare ställe. Hittade en billig resa till Azorerna igår och blev så lycklig, tills en kollega upplyste mej om att orsaken till att ön är så grön och frodig - konstant regn från september till april. Hmmm.... kanske inte det då nej.

Börjar fundera på en billig biljett ner till södra Spanien nånstans, alldeles själv, bara gå runt där och dra en vecka på vinst och förlust. Fast det är inte så kul att åka ensam. Eller, jo egentligen - jag har gjort det förr och det funkar ju det oxå. Sol, sol, sol och lite värme på min stela nacke!

Jazz

Coolt att sticka sig en schal.

2007-01-19 15:16:44

Anni

Visst är det? ;-) Jag var en hejare på att sticka när jag gick på gymnasiet, men har inte gjort det sen dess... Fast det är jättekul - och kunskapen sitter kvar i fingrarna, faktiskt!

2007-01-19 16:55:29


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!