Rena snurren

Anni 2007-01-16 15:19 (1 kommentar)
En sån där hispig dag idag, utan nån särskild orsak alls. Allt tar dubbelt så lång tid som vanligt, jag gör saker till hälften, glömmer resten och inser sen att jag inte har koll på nånting.

Flängde iväg med bilen till ett möte, satt och sjöng för full hals till en CD och höll på att köra helt fel. Vispade runt efter parkering, glömde bort tiden och höll på att få P-böter av ren tankspriddhet.

När jag väl kom tillbaka till jobbet hade jag sjuttielva mail och telefonluren i örat och kollegor som frågade saker och ingen ordning på allting. Dessutom ska jag snart iväg till frissan, och till slut insåg jag att jag var så stressad så jag gick i baklås, så nu tar jag en kaffe och en Hypo-paus för att lugna ner mej.

Det känns som om jag har kammat håret med en elvisp, fast på insidan! Tvåminuters flygande bananlunch gör inte direkt saken bättre.

Nu ska jag glömma alla viktiga papper i skrivaren, leta efter bilen på cykelparkeringen och avsluta dagen med att komma försent till frissan. Jo, och så ska jag handla allting utom det jag behöver på vägen hem oxå.

Lina

Se det från den ljusa sidan, jag började dagen med att glömma att kliva av bussen... Tilläggas bör att jag åker samma väg varje dag och går av på samma ställe jämt... Oj då!

2007-01-16 17:12:17


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!