Bort, iväg, nån annanstans

Anni 2007-01-15 11:20 (2 kommentarer)
Satt inne hela dagen igår och lyssnade på stormens skallrande i fönsterrutorna. Lika skönt att slippa ge sej ut i eländet, men samtidigt känns det som en förlorad, ledig söndag. Så mycket jag kunde gjort men inte gjorde. Fast jag läste en bok, tittade på gamla filmer och drack för mycket te. Oerhört inspirerande.

Sån där blåst går mej på nerverna. Jag kan inte sitta still, går bara runt och är rastlös hela tiden. Känner mej lite ensam, deppig och allmänt seg. Egentligen skulle jag gått ut, ställt mej mitt i stormen och låtit den föra iväg mej, till nån annanstans.

Min gudson i Stockholm ringde. Han tyckte blåsten däruppe var för mesig, han ville ner till mej så han kunde hoppa från min balkong i värsta orkanen och flyga iväg. Tänk om man kunde göra det ändå?

Mitt flyktbehov är tillbaka. Lite för lugnt på jobbet och direkt sätter den igång, den där obestämda längtan till nåt annat, nån annanstans, där allt ska vara nytt och spännande och få mej att känna livet i mej igen.

Börjar surfa runt efter resor, men kan inte bestämma mej för vart jag vill åka, eller när eller hur eller med vem. Bara bort...

Doris

Känner igen känslan. Av att vilja känna livet.

2007-01-15 12:52:34

Molly

Håller med angående blåst. Man blir knäpp i huvet av ljudet, tycker jag!

2007-01-15 12:53:45


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!