Gyttjebrottning

Anni 2007-01-02 14:25 (3 kommentarer)
En liten sak från häromdagen:
Skulle ut på promenad i skogen. I gympadojor, när jag vet att det är vattenpölar överallt och man inte kan ta sej fram nånstans, vad tänkte jag på??

Vi kom ungefär 100 meter, sen var där en brant uppförsbacke med en liten trevlig flod med lervälling i mitten. Det är lugnt, vi går på kanterna. Visst!

Halvvägs upp slant min ena sko. Stor, blöt, skitig lerfläck på jeansen. Tog spjärn med andra dojan mot en sten för att komma upp. Stenen satt inte fast. Jag viftade desperat med alla armarna, jag KAN flyga, sprattel, sprattel, SPLOFS!

Sen låg jag där och simmade ryggsim i lerpölen. Oerhört roligt för omgivningen. Inte lika kul för mej, att kravla upp. Lerig till armbågarna, hela byxorna blöta, skorna oigenkännerliga. Det var bara att klofsa tillbaka till bilen. Tack och lov hade jag en filt i bakluckan (tack Pappa) så jag satt på den och körde hem.

Blött, kallt lermonster stoppade in sej i tvättmaskin respektive dusch. Blåmärken på halva ryggen. Skitkul! ;-)

kicko

hur många armar har ett lermonster?

2007-01-02 15:16:09

Bella

Hmm. Efter att ha tillbringat några av Roskildefestivalerna jag varit på halvt simmandes i lera, så förstår jag känslan. Fast där tar det ju en vecka innan man kan komma hem och stoppa sig själv och kläderna i tvättmaskinen. Jag trodde ALDRIG att jag skulle få bort all lera sist. För att inte tala om hur bilen såg ut, både ut och invändigt...

2007-01-02 15:57:49

Anni

Kicko! Många!!!! ;-)
Bella - det låter fullkomligt gräsligt! Jag hade i alla fall nära hem.

2007-01-02 16:08:27


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!