Slutet på det gamla året

Anni 2007-01-01 14:15 (4 kommentarer)
Min häst den har blåa öron - eller om de möjligen var gröna? Av scouter kan man lära sej mycket dumheter, bland annat få konstiga sånger på hjärnan. Har firat mellandagarna med en vän och hans två tonårsbarn och bara skrotat omkring hemma, med sudoku och böcker i soffan. En rejäl dos familjeliv och det är faktiskt inte alls dumt. Särskilt när barnen är stora nog att roa sej själva.

Var ute och gick med tjejen häromdan och vi gick där arm i arm och pratade om allt möjligt. Allt från fnitter till djup filosofi. Så mycket tankar, och jag känner igen en del från när jag var i samma ålder. Jag känner mej hedrad över att få dela bitar från hennes liv. Att hon anförtror sej och vill berätta. Jag har känt dom sen som var små, och dom har vuxit upp och blivit så bra.

Storebror är jätteduktig på musik, spelar filer från datorn och berättar om olika band. Jag inser att jag har tappat skärpan. Hänger inte med längre i allt det nya. Men jag gillar hans bands demo. Helt stenålders är jag nog inte.

Vi har konsumerat julmust och skinka i mängder och frossat i chips och diverse andra nyttigheter. Madrasser i överallt och kläder i högar. Det ser bebott ut här hemma och jag trivs. Sen har vi fått dille på kinaschack också. Jag var riktigt bra på det en gång i tiden och det finns där i bakhuvudet än...

Det är så skönt att vara ledig och jag har ingen lust att jobba nästa vecka. Det är så skönt att kunna sova halva dagarna och inte behöva göra nånting. Idag skulle vi ut och promenera men det var så blåsig och regnigt så vi stannade hemma. Var bara ute en sväng och provianterade lite mer mat och passade på att tvätta bilen - det behövdes!

Sen tittade vi förbi en zooaffär och jag föll pladask för några små jättesöta degusar - det stod det på buren. Vad är det för konstiga små typer? Lite mindre än Kickos svansar, som små knubbiga möss fast sötare. Den ena knaprade febrilt på burgallret och verkade allvarligt rymningsbenägen. Jag fick hålla i mej för att inte befria den och ta hem den på studs.

Nyåret ska firas hos bästa vännerna, åtta vuxna och massa barn. Det blir nog livat värre. Var där häromdagen för att planera menyn, och fastnade i ett pussel, så idag har jag varit stel i nacken hela dan. Det är inte nyttigt att stå dubbelvikt och hänga över ett bord och leta efter en liten, liten bit med bruna streck och lite grönt i ena hörnet.

I stort sett har jag det väldigt bra. Det är skönt att vara omgiven av vänner och bara få vara, utan krav. Skulle behöva mer semester känner jag. Det har varit en tuff höst. Men just nu mår jag faktiskt rätt bra. Vilar ut lite och tar en paus från allting. Resten får jag ta sen, när verkligheten börjar igen.

kicko

http://zoonen.com/artikel.asp?oid=1606
Ja, de var himla söta!

Och visst är det SKÖNT när ungar man känner växer upp och blir alldeles riktiga och vettiga människor sådär? Man blir så glad över att få ta del av det liksom.

2007-01-01 15:57:05

morsan

http://zoonen.com/artikel.asp?oid=1606
I en annan artikel hittade jag "Degusen är en korsning mellan chinchilla och jordekorre" De gnager tydligen något alldeles förfärligt och BITS!

2007-01-01 16:02:56

morsan

*gapskrattar* kicko hann före med Googlandet...

2007-01-01 16:03:35

Anni

Gnager och bits? Aj då, kanske inte var nån bra ide då. Fast dom är bra söta!

2007-01-01 20:49:15


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!