I see a darkness

Corn 2006-12-18 20:56 (3 kommentarer)
Idag bet jag ihop om ett djupt jävla andetag och sen gick jag till min svärfar och fick hjälp att knåpa ihop en resultatbudget. Och nångång skulle vi räkna baklänges på något, och det hela blev en ekvation och lätt och ledigt fixade jag det med x och delat med 1,31 och så vidare. Jag KAN matte men ekonomi är skit. Det är min slutsats.
Och så ringde jag två jobbiga samtal.
Och åt för lite mat.

I natt drömde jag förresten om gamla programmeringskommandon, som "IF" - "THEN" och "OR" - "ELSE" eller vad de nu hette, det var helt klart i drömmen men nu minns jag inte, men jag minns att jag var enda tjejen på tillvalet "datakunskap" första året i gymnasiet och jag var BRILJANT.

En enkel schimär är att ha på sig lite för stora byxor. Idag drog jag på mig mina bruna manchesterjeans i brist på annat, och de är ju för stora. Så där går jag omkring med byxor som glider ner på höfterna och därmed känner jag mig MAGER, en intressant upplevelse eftersom jag minst sagt är frodig och med en sjujävla röv. Men det funkar fint! Ryggslutet är min favoritkroppsdel och har man lösa byxor kommer det ju fram extra fint.

Efter den lösbyxade förmiddagen satte jag mig i bilen och väl där blev jag nästan galen vid tanken på att åka bil i en timme utan en fungerande radio, så jag brottade bort bilbarnstolen som satt i passagerarsätet och blockerade handskfacket, där instruktionsboken plus safety code till radion låg, och så blev det problemet fixat. Sen satt jag med en ganska förfärad och nästan ÄCKLAD min eftersom det snöade. Ett fett snöfall just när jag skulle ut på vägarna. Men jo, jag kom fram och så har jag hållt i en liten 2,5-månaders bebis som skrattade åt (med)mig.

Nu gör jag en perfekt liten playlist som ska få följa med i min blåa mp3-spelare på tåget imorgon.

morsan

När killarna på jobbet blev för dj-vliga med sitt datanörderi brukade jag säga "IF NOT GO TO" och sedan gick det att prata med dem igen :-)

2006-12-18 21:06:10

Betty

Åh, de där if not go to höll min exman på med när vi var nya. Nostalgi!

2006-12-18 23:22:24

Tintomara

Ekonomi är egentligen väldigt intressant, fann jag till min förvåning när jag blev mer eller mindre tvungen att syssla med det för att mannen startade företag.( Min svärfar var också en klippa den första tiden!) Det var en kurs som fick det mig att gilla det och faktiskt bli väldigt bra på det också. Men du har väl fullt upp ändå nu förstås. Men skulle du ha möjlighet så kan jag rekommendera det. För det lär inte bli mindre ekonomigrejande i framtiden om ni har en gård. Och att leja bort kostar. Och det är roligt att ha koll själv på det där!

2006-12-18 23:55:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.