Topping

AnnA 2006-12-04 10:44 (2 kommentarer)
Tänk dig att du har en god glass i din favoritsmak. Kulor av den lenaste glassen du vet. Choklad kanske, eller gräddig vanilj med kolarippel? Ovanpå får du lägga lite grann av det du gillar allra mest. Chokladsås, vispgrädde eller lite färsk frukt? Det är bara att välja!

Det tråkiga är att du inte har någonstans att göra av allt detta goda. Ingen strut att stoppa det i. Det smälter mellan fingrarna, droppar ner på golvet och bildar en kladdig röra.

Vad hjälper det att ha aldrig så mycket gott. Om du inte har något att stoppa det i?

Och som ni förstår är det inte glass jag pratar om utan mitt förhållande. Där finns ingen bas/ botten. Allt fint rinner genom fingrarna för mig. :(

vajlan

du har det inte för att? ni inte bor ihop? ni inte vet var ni har varann? du inte vet var du har dig själv? det har hänt nåt på sistone? tell me, eller us... och gott mod!

2006-12-04 12:32:22

AnnA

Vi bor inte ihop för vi kan inte komma överens om boendet. Vi har helt olika prioriteringar. Och eftersom att jag igentligen inte alls trivs med att bo på flera håll, haltar allt betänkligt. Boende för mig är trygghet och bas. Vilket jag tror det är för de flesta. Men här finns det alltså inte. Blä!

2006-12-05 10:01:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007