Hur man än

AnnA 2006-11-18 08:28 (3 kommentarer)
vänder sig har man.. ja ni vet resten. Nu sitter jag alltså på jobbet igen. En lördag. Här är så mycket att göra, och ingen anna lär göra det åt mig. Alltså måste jag lägga upp detta så jag själv överlever. Inbillar mig att det är bättre att jobba några timmar idag än att lägga dem också nästa vecka.
Den som lever får se. Ha ha..

November suger som någon sa. Det gör även jobbet och räkningarna. Och snart är det jul. Hej o hå. Julklappar och fira jul på allehanda ställen. Fick jag bestämma hade jag varit hemma. Men det går ju inte, barnen kommer i första hand. Självklart. Men om..
Just nu känns det som någon sitter med en joystick och kör lite hur som haver med mitt liv. Nu skall jag jobba så jag får gå hem någon gång.
Tjingeling!

Doris

Hej hej! Sitter här i mitt och tänker på dig!
:)

2006-11-18 10:13:54

vajlan

Ingen anna lär göra det åt dig? var det en medveten felskrivning? jag tyckte det var strålande, för det var väl just en AnnA som fick göra det... bläk för övertidsarbete om det inte är roligt. ska det vara så där? är ni underbemannade eller felorganiserade ovanifrån eller vad? jag vet inte vad du jobbar med o vad så det är svårt att säga nåt mer än att det inte låter riktigt rimligt. och julen håller jag oerhört lågprofilig, fast jag har barn. det går bra det med kan jag intyga.

2006-11-18 13:15:16

AnnA

Doris, hej hej *vinkar tillbaka* :)
Vajlan, svaret är att vi är en otroligt slimmad organisation på kontoret, läs slaverifabrik vid somliga tillfällen. Ingen kan vara borta utan att det märks. Lägg därtill högkonjuktur inom mitt område, jag jobbar på kontor på ett exportföretag. Dessutom två nya som börjat, en som slutat och en som tagit friår. Fast jobbet i sig ÄR roligt. Tur det.

2006-11-19 15:09:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007