Fredag

AnnA 2006-11-17 08:33 (1 kommentar)
morgon och jag är tidigt på jobbet. Det börjar kännas att vi har högkonjunktur. Vi har mer att göra än någonsing på jobbet. Därtill en ganska ny, och en helt nyanställd. Jag försöker ta mig tid och förklara när det behövs, visa och vara vänlig. Hoppas jag lyckas, det är baske mig inte lätt att komma ny, och defenitivt inte här.
Gårdagen var helt otrolig, med en hysterisk kund i Tyskland som stod med godset i frihamnen utan dokument stämplade i tullen.
Missförstånd och okunskap till export var bakgrunden. Så bra att jag kunde lägga hela min arbetsdag på detta då. Vilket gjorde att högen växte ännu mer i min back.
Kollegan var väldigt tacksam i alla fall och det värmer ju lite.

I veckan har jag lagat bilen. En ljuddämpare som behövde lite omsorg, 1000:- tack. Höhö..

Den yngsta dottern har sovit hos mig två nätter nu. Pappan har jobbat sent om kvällarna. Jag skulle gärna haft den äldsta hos mig också då, men hon är hellre ensam eller hos kompisar. Hon ser inte med blida ögon på mig just nu. Hon fick inte gå ut och roa sig på danshak. Läs hennes pengar är slut.
De har nyss fått ta hand om sitt barnbidrag. I mina ögon ganska mycket pengar. Alltså får man inget extra. Nåja, det går väl över. Men det är inte alltid kul att vara den som ska säga nej, även om jag tycker att det är rätt.

Åter till jobbet.
Tjingeling!

Doris

Ugh. Svårt att fostra barn, men jag tror du gör helt rätt!!!

2006-11-17 12:25:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007