Everyday I love you

Corn 2006-10-24 17:42 (inga kommentarer)
Utöver skruttjeepen jag berättade om häromdagen, har vi en riktigt ful gammal pickup. Den saknar backspegel och är allmänt konstig. Man sitter nästan nere på golvet, servostyrning var knappt uppfunnet när den här bilen tillverkades, det finns bara fyra växlar, det är lätt att glömma ljuset på. And so on, stjärnstopp. Men nu har jag kört även den i ett par dagar och från att ha hatat den tycker jag att den är en ganska trivsam och pålitlig gammal åsna.
Och radion brusar lite men funkar rätt hyggligt. Vi lyssnar på Pop Non Stop, jag och pickupen, och jag funderar över om programledarna tycker att det är lite pinsamt att behöva påannonsera Shane Ward och Take That och sånt. "Jamen måste vi ha med den?" säger de nog till musikansvarige. "Ja, faktiskt, han ligger ju på a-listan" och så får de ge med sig. Moahahahah. Pretto.

Och det är faktiskt så, att jag känner mig ganska duglig när jag kommer farande i den. Det är ingen menlös personbil utan en ful och skev pickup. Lite cool, sådär. Idag har jag kört kläder och skor från ett ställe till ett annat. Omsorgsfullt lade jag ut mina egna kläder i sätet, för att inte den vackra ljusgula kappan skulle bli smutsig. Den fick vila på mina kläder.
Och sen vroomade vi iväg till en järhandel, där jag stegade in med en vacker visselpipa (som jag har lånat av svärfar) och så köpte jag snygg kulkedja att fästa i den. Så att det ser ut att vara en visselpipa som tillhör en amerikansk gympalärare på femtiotalet. Typ. Jag provade runt min egen hals för att kolla att längden blev bra. Sen betalade jag 25 kr och gick därifrån.

Jag skulle köpa cigaretter, Pall Mall, men det fanns inte så det blev Lucky Strike. Och jag stör mig lite på RÖKNING DÖDAR som står på paketet, just för att det gör det så fult. I alla fall inför en fotografering. Men nåja, man får väl fixa det.

Filmaffischerna har kommit, stålkammarna är på väg. Imorgon ska jag spraymåla tio par skor. Det tar sig. Jag är en rätt bra fixare.

Och min egen mentala hälsa försöker jag bara att skita i. Nu ska jag göra tändsticksaskar med seriemotiv och sen är det föräldramöte.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.