funkytown

Corn 2006-10-04 23:24 (5 kommentarer)
Erbarmligt tråkig skoldag. Efter den kom även min man in till stan och så körde vi efter varandra i varsin bil, som två nördar, och stannade på parkeringar och pratade genom nervevade fönsterrutor. Sen ditchade vi min bil på en parkering och åkte vidare i stora gamla jeepen, tog med oss takeawaymat och satt vid vattnet och pratade om the good old days och snoggade lite också förstås.
Flertal ärenden såsom att köpa grejer till ett litet reseapotek, växla till oss sköna euro-sedlar och köpa småkrafs till barnen (som förströelse på flyget) hann vi också. Och okynnesshopping i form av snygg blus/skjorta till mig.

Nu är vi hemma och försöker packa, det är ett enda stort packningsvirrvarr i huvudet på mig, mentala små minneslappar överallt. Det är svårt, och att börja rota fram sommarkläder till alla oss fyra är ganska bökigt, särskilt med tanke på vårt ostrukturerade garderobs&byråsystem.
Oroar mig över att vi ska bli sjuka, såklart, men inte helt ogrundat; storebror ligger och hostar i sömnen. Damnit! Och det kliar i min hals fast det försöker jag dölja med whiskey.

Jag kunde inte låta bli att köpa två tishor från threadless. Det är så enkelt att ta med sig plånboken upp till datorn och sen bara knappa in visakortsnumret och vips har man köpt två snygga tröjor. Ibland lever jag som om min plånbok var alldeles full av sköna slantar. Eller ja. Det ÄR den ju också, just nu. Euro-slantar.

Och så har jag vunnit en auktion på en Edward Hopper-plansch, nämligen Nighthawks. Yay! Nu jag tre. Mycket snyggt.

Doris

Shopaholic!!! ;)

2006-10-05 07:50:03

vajlan

visst pratade du om Walker Evans härförleden? det var han på Kulturhuset, men jag hann inte se om utställningen var kvar. a propos ingenting då.. ;)

2006-10-05 08:42:06

Cam

Jag köpte också två threadless-tishor igår! Lever också som om min plånbok var full av pengar och det stämmer sannerligen inte...

2006-10-05 09:38:50

Corn?

vajlan: ja, jag skrev en kommentar om det på antingen ditt eller mitt inlägg... såg i en tidning att utställningen pågick till 3 september.

Cam: ahahaha, vi köpte säkert samma! Vilka köpte du? Och har du INGEN nätdagbok nowadays?

2006-10-05 10:01:27

Cam

Jag köpte Reach For The Stars och en inte så ny men reprinted som heter A Room With A View. De kom igår! :) Och nä, jag har ingen nätdagbok nu. :) Fast fotobloggen rullar ju på som vanligt.

2006-10-10 23:30:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.