arty farty

Corn 2006-09-27 20:24 (5 kommentarer)
I dag var jag och min man i stan för att köpa nya jeans till honom, eftersom jag så smått gör anspråk på hans snyggjeans. Inne på JC hittade han ett par grymma dieseljeans, som satt som gjutna på hans snygga ben. Och det bästa av allt var att de passar mig också! OOoooh vad nice att kunna dela byxor. Sen åt vi thaimat och såg Rolf Lassgård, hävdar i alla fall min man. Jag tyckte att det var likt men tror inte att det var han.

Hemma har jag suttit och stirrat på skärmen och försökt skriva en allmänt hållen "intresseanmälan" som jag med ett leende ska ge till lämpliga företag i morgon, på en rekryteringsdag i stan. Och så har jag provat mina grå coola gubbyxor och min svarta polo, mycket snyggt. Kanske jobbsökarkläder.
Dessutom har jag internettat för mycket. Internet isn't good for you. Jag måste dra ner. Mina armar värker och mina ögon svider.

Men jag har fått ett fint mail från företaget där jag hälsade på igår:
"Du ger ett bra intryck och jag hoppas att vi kan hitta gemensamma möjligheter." Ja! Jag med!
Jag vill verkligen ha jobb där, det vore fantastiskt. Efter middagen var jag ute och gick i en timme, och då gick jag och fantiserade om vad jag ska köpa när(om) jag får en riktig lön varje månad. Jeans. Elvine-jacka. Skor. I-pod. Dregel dregel. Jag gick långt och fort och hade bra musik i lurarna.

Istället för internet ska jag ägna mig åt min konstiga och sjukt roliga hobby: att klippa och klistra och göra nya "omslag" till tändsticksaskar. Helt lätt fast ändå kreativt. Och så blir de bra som små söta presenter. Snygga bilder ska det vara, det är en konst att hitta något som passar bra på en tändsticksask. Idag bläddrade jag i en gammal bibel (tidningen) från 99 och hittade bilder på/av Terry Richardson, bland annat en där Chloë Sevigny och Harmony Korine kysser varandra. De ska LÄTT få vara med och pryda en ask. Och jag bläddrar i tusen och åter tusen tidningar, Cap&Design och modetidningar och så vidare. Igår gjorde jag ett par Nina Hemmingsson-askar som blev ascoola.

Det ska jag göra. Världens bästa hobby, och det blir snyggare än snyggast. Jag ska sätta mig vid köksbordet med tidningsbuntar och lim och skärmatta och skalpell och musik på stereon och kanske lite körsbärskola att tugga på. När de kreativa rycken kommer, är det bäst att passa på. Right on.

Lina

Sen kan man ju köpa billiga träaskar och pappaskar osv, om man vill utvidga verksamheten =)

2006-09-27 20:28:41

Bonita

och sen kan man skicka en sån snygg ask till en bonita......Det kan man..*blinkblink*

2006-09-27 20:45:20

Nora

Och man kan hitta gamla damtidningar från femtio- sextiotalet på loppis, bara de färgerna är ju så sjukt fina så man blir alldeles nostalgisk (inte för att jag minns mycket från sextiotalet men ändå).

2006-09-27 21:24:35

Doris

Å så kan man göra julaskar! Vilken skitbra idé!!!

2006-09-28 07:44:15

Gunla

Jag gör bokmärken på liknande sätt. Avstressande och kul!

2006-09-28 16:03:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.