Yrselanfall igen

Lisasan 2006-09-26 20:02 (6 kommentarer)
Idag satt jag i en anställningsintervju med en person, när jag plötsligt fick extrem yrsel & illamående och höll på att svimma. Det svartnade för ögonen, jag såg vita prickar över näthinnan, och jag blev svag i benen. Strax efteråt fick jag myrkrypningar över hela skallen.

Jag insåg direkt att jag inte skulle klara av en sekund till, så jag rusade ut till en kollega som fick ta över intervjun. Stackars människa, sitter och söker jobb och plötsligt händer det här. Fruktansvärt pinsamt. Sedan tillbringade jag ett par timmar sittandes eller liggandes i soffan på jobbet. Jag fick ännu ett "anfall" när jag satt ner och fick lägga mig ner. Helskumt.

Jag lyckades i alla fall ta mig hem, men det gungade rätt rejält på vägen. Nu känner jag mig mest konstig, har lite myrkrypningar i skallen fortfarande, och golvet gungar. Jag är också lätt illamående. Jag vet varken ut eller in längre. Vad göra åt sånt här? När jag svimmade och slog i huvudet för bara två veckor sedan ansåg ju inte akuten att det var något att bry sig om. Av just den anledningen vägrar jag åka och sätta mig på akuten igen. Jag tror jag ska försöka ringa vårdcentralen eller reumatologen i morgon i stället.

Fan, jag som varit så glad och nöjd över att ha blivit så mycket bättre. Jag har ju jobbat heltid i över ett år nu, och hållt mig förhållandevis frisk under tiden. Några få förkylningssjukskrivningar och en operation bara. Så kommer detta. Varför?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may