Barcelona

Anni 2006-09-22 16:22 (2 kommentarer)
Var i Barcelona över en långhelg med min kära syster från Stockholm och vi hade det alldeles underbart! Såg massor, åt goda tapas, drack sangria och fnissade, sprang runt stan och tittade på allt möjligt. Det är inte klokt vad vi hann med på några få dagar. Samtidigt känns det som att vi hade tusen saker kvar att göra. Tiden gick så fort!

Vi tittade på Sagrada familia och Parc Güell, Gaudi var inte riktigt klok! Hur många katedraler har ni sett där man har dekorerat tornspirorna med en hög jordgubbar?

Sen var vi på "matlagningskurs" en kväll och lärde oss dricka hejdlösa mängder av sangria! Åt gott hela tiden, skaldjur, fruktdrinkar, tortilla - allt möjligt som smakar Spanien och minnen.

Barcelona var som en "tapa" - en munsbit som gör mej sugen på mer Spanien, mer tempo, rytm och liv. Kanske skulle bo där ett tag? Resan väcker liv i min längtan bort, till äventyr och nytt, spännande.

Det blev förstås sena nätter och intensivt tempo och nu när jag är hemma igen är jag rätt trött. Det är mycket på jobbet också, högarna samlas när man rymmer ett par dar. Nu sitter jag här med dåligt samvete över allt jag inte hunnit men måste snart gå ändå, för jag ska på 3-års-kalas ikväll hos bästa kompisens son. Tårta!


Bonita

Låter alldeles alldeles underbart.

2006-09-22 21:06:12

Doris

Av ala ställen i världen har jag aldrig varit i Spanien!!! Måste dit!

2006-09-23 08:36:59


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!