I see myself in you

Corn 2006-09-15 20:08 (1 kommentar)
Idag hade min seriösa kurs friskvård på schemat, så vi for iväg och spelade minigolf. Det var kul och visar ju ganska tydligt olika människors personligheter.

När vi var klara gick jag promenadstråket runt lilla sjön i stan. Ungefär halvvägs stannade jag och satt på en bänk precis vid vattnet, i strålande solsken. Aaaah september. Hörlurar med musik och vatten och sol gör gott. När jag kom hem låg det en bunt tidningar och väntade, bland annat nya Sonic med Strip Music och Mando Diao på skivan! Gotta love slyngelrock. När man väl har provat på, så vill man aldrig gå tillbaka. Och så tänker jag på den där galna abc-boken som Stina Wirsén har gjort, på Y är det "Yrsa Yngel bor med en slyngel". Den enda skillnaden mellan Yrsa och slyngeln är att slyngeln har mörka streck under ögonen samt RÖKER.

Ja, jag älskar slynglar. Och Death Cab for Cutie är inga slynglar men de är bäst just nu. jag är ett år senare än alla andra, men bra är det.

Jag är ganska slynglig själv. Kan inte låta bli att dryga mig och kaxa mig lite smått åt höger och vänster. Utbyter dryga mail med min gamla högstadielärare (! I know) och även med chefredaktörn. Jag kan inte låta bli men det gillas ju. Jag har inte trampat någon på tårna, än i alla fall.

Och så har jag blivit än mer vänsterhänt av att gå kursen, för där skriver vi mycket för hand, och jag sitter och ritar på mina papper varje gång någon pratar, och ägnar mig åt min vrickade hobby att skriva spegelvänt. Jag är asbra på det, och leker Leonardo da Vinci, han gjorde ju så för att mörka sina kontroversiella texter. Det är ganska svårt att läsa spegelvänt men alltså aslätt att skriva. Prova, alla vänsterhänta! I alla fall - sen hemma, vid datorn, känns det helt vrickat att ha musen i höger hand, fast jag alltid har haft det. Måste ha att göra med all handwriting i skolan.

I eftermiddags var vi ute, barnen och jag, och då kom mannen hem. Vi kramades och han sa "vad du luktar gott. Du luktar... bageri. Vanilj och wienerbröd." Hahahaha det var jätteroligt. Fast sweet. Värmande.

Nu är det förnedrings-tv i form av Idol. Ack så roligt. Och jag gillar ju både Daniel och Peter, can't help it.

kicko

haha - jag brukar oxå skriva spegelvänt! =) Men som sagt, läsa är värre.
Upp&ner går rätt bra det med, att skriva alltså. Läsa upp&ner var inte så svårt tidigare, men nu har jag inte övat på länge...

2006-09-16 09:39:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.