caught up by tomorrow

Corn 2006-09-14 23:14 (inga kommentarer)
Jeansäventyret fortsätter. Idag drog jag på stan och råkade på ett par manchesterjeans (utan stretch) som ropade på mig när jag gick förbi, och svag i sinnet som jag är, föll jag direkt. Sen gled jag in på gina tricot och hittade jeans där OCKSÅ, vilket under! Fast de är lite högre i midjan och så är de bootcut så jag misstänker att de är hopplöst ute men Flake sa förtjust "rockjeans!" när jag visade dem för honom. De är "råa" och luktar framkallningsvätska så jag har precis tvättat dem. Vi får se om jag lyckas komma över min jeansspärr och faktiskt använda dem också.

Skolan idag, MBTI-test, personlighetstjosan. Jag fyllde i snabbt som tusan och avskärmade mig med hjälp av mina hörlurar (som heter Skullcandy, gulligt).

Efter skolan kom jag hem och satt vid köksbordet och lyssnade på Legends och målade naglarna skimrande mörkröda. Snyggt. Min man retar mig och kallar mig fåfäng men har man alltid varit chav är det väl dags att shapa upp sig när man är 29? Det här året är mitt snyggaste någonsin (och då är jag ändå bara helt vanlig, mind you), det fulaste året hitills var 1998.
Jag kämpar på med mitt nagellack och min lugg.

i dag är det vår femåriga bröllopsdag. Slött med firande som vanligt, en av oss fick present, den andra inte, vi åt falukorv och pulvermos och när barnen väl hade somnat glodde vi först på partiledardebatt och sen ett avsnitt av This Life.
Ursäkta kids om jag låter desillusionerad. Jag är nog bara trött. Så går en dag av våra liv... Trött trött trött var det.

Och så tycker jag att våra nya köksgardiner är fula men det vågar jag inte säga till någon, det var jag som valde tyget och svärmor fick sy och nu hänger de där och stör. Usch.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.