dumt dumt

kicko 2006-08-20 02:51 (5 kommentarer)
jag är irriterad på mig själv för tillfället.
Har just kommit hem till Petrah från Malmöfestivalen. Det var en lite väl lång, men trevlig kväll där jag hann träffa lite allt möjligt folk av bekant slag.
Inget irriterande med det.
Inte små många av banden som spelade var skitbra.
Möjligen lite irriterande, men inget jag hade kunnat göra nåt åt.
Träffade Benny. Blev presenterad för hans "nya kärlek", tror jag beskrivningen var.
Lite irriterande eftersom han inte sagt nåt om att han träffat nån ny.

Hon var jättetrevlig och av den där typen som sådär på en gång blir "vi är kompisar och håller ihop för att vi är tjejer och vad knasiga killarna är va?", men inte så mkt att det var irriterande. Lite skoj bara.
Benny stod och hånglade med henne när FLA spelade. Jag försökte att inte bry mig. Lite jobbigt var det nog. Jag har aldrig träffat nån av hans tidigare tjejer, än mindre gillat dem.
Mitt i spelningen drog hans tjej nånstans med en annan kompis som var med. Benny frågade om jag ville gå lite närmare och eftersom jag inte såg ett skit så visst. Han tog min hand och gick iväg genom folkmassan.
När vi hittat ett bra ställe tog det inte många sekunder innan han la min hand på sitt ben. Sen flyttade han den till sitt skrev, och viskade i mitt öra att han ville ha sex.
Mitt framför scenen på en konsert är inte stället att diskutera sånt - även om jag tycker att vi haft den diskussionen tillräckligt ofta (där jag alltid säger att jag VILL, men inte i smyg och inte så länge det finns någon på nån sida att bedra och såra. Jag vill slappna av och njuta fullt ut och även om jag försökt med honom massor med gånger tar det stopp eftersom nån alltid stått i vägen antingen på min eller hans sida). Vi gick iväg en bit, men uppenbarligen med olika uppfattning om varför.
HÄR kommer det dumma in i bilden.
Jag borde ha fattat att PRATA inte är nån idé när Benny är kåt. Och att HAN inte har nåt problem med sitt samvete (snacka om att passa på liksom, var ni flickvännen tog vägen). Jag borde dessutom ha anat mig till att om Benny är svår att säga nej till när han är nykter och kåt, är det ännu svårare när han är full...

Nä, vi hade inte sex. Och det var inte ens ett vidare bra hångel. När han insåg att mitt "inte här, inte nu" faktiskt gällde, reste han sig bara upp och sa "Jag går nu" med ett väldigt defacto tonfall. Inte sur, arg, upprörd, ångerfull eller nåt. Sen klev han på min väska i mörkret och var borta...

Kanske om han inte haft flickvän.
Kanske t.o.m om jag inte träffat henne.
Eller om hon inte var nånstans alldeles i närheten. Jag vet inte.
Men jag kan inte göra nåt som är fel bara för att jag vill, eller ens för att jag tycker att jag borde ha en innestående efter vad Erik gjort.
Jag är ledsen för att jag ändå gick så långt som jag gjorde, och för att jag inte känner mig säker på om jag ska berätta för Erik eller inte - jag VILL göra det men är det värt det?
Och jag är ledsen för att det känns som att den sista biten av illusionen av vem Benny är föll ikväll. Den där bra killen jag alltid kunnat lita på. Som flickvännen säkert litar på.

Jag önskar att jag kunde skita i andras ansvar som så många andra verkar göra. Att rycka på axlarna och säga att Bennys relation är hans ansvar. Men jag KAN inte det. Om en person jag har något ihop med inte tar ansvar för sina andra relationer kan jag inte blunda utan att må dåligt. Jag har förbannat mina Benjamin syrsa-tendenser så många gånger men jag måste nog förlika mig med dem och inse att det är sån jag är. Och kanske tycka att det är rätt bra ändå, åtminstone att jag faktiskt respekterar mina egna gränser även om det hade varit så lätt att låta bli. Det hade varit lättare att fortsätta.
Jag vet inte hur många gånger jag sagt till Benny att jag måste kunna se mig själv i ögonen när jag står framför spegeln morgonen därpå... det känns som en bra grundregel. Och det kan jag.
Men jag sörjer den där illusionen av den trevlige killen, och undrar hur andra tjejer bär sig åt för att inte tycka att det är motbjudande med en kille som inte visar någon respekt för den han säger sig älska. Det här ligger alldeles för nära hemma just nu. Jag såg Erik i Benny, så klockrent. Och jag vet fortfarande inte om jag kan förlåta honom. Där är den springande punkten. Undrar om jag kommer få tillfälle att prata med Benny om det. Och undrar om jag kommer bry mig. Jag är inte så säker på att förtrolighet med honom känns lika värdefullt längre.
Fan en så dum kväll.

Dessutom drack Petrahs sambo alldeles för mkt och springer upp och spyr hela tiden. Charmigt beteende av en vuxen man.

Skylla

Fast är det inte snarare så att en människa som inte tar ansvar är ganska avtändande (vem vill ha sex med en snorunge, om än i Herakleshamn?) än att man tycker att man behöver gå in som ställföreträdande ansvarstagande?

2006-08-20 11:23:24

Vicky

Trist och ledsamt, när man gör de där upptäckterna, när någon faller i ens ögon. Och trist att alkohol ska hjälpa människor falla, eller bli ett svepskäl för människor att FÅ falla.
Och kanske skönt att själv veta var man står.
*kram*

2006-08-20 11:33:40

vajlan

fast jag ser att du fick ett tillfälle att gilla dig själv ännu mer, för jag tycker du gör helt rätt o tänker helt rätt o fan vad bra det var att läsa! you go!

2006-08-20 12:08:00

kicko

Och DESSUTOM, som om det inte vore pissigt nog ändå, klev Benny på min väska när han gick igår, vilket DÅ mest var irriterande eftersom jag hade en festis där som gick sönder och allt blev blött och klibbigt. Idag upptäckte jag att skärmen på min kamera gick sönder oxå, och jag är alldeles FÖRTVIVLAD över det - hur jävla värdelös blir inte min fantasiska kamera när man inte kommer åt alla menyer, liksom?? Och han har inte ens haft hyfs nog att svara på det sms jag skickade om det imorse, där jag frågade om han tar ansvar för åtminstone det... jag räknar tyvärr med att han inte kommer göra det och vet inte om det kommer vara värt att laga. Fan fan fan, jag GILLAR min kamera ju! *snyftar*
Och vajlan - jag tycker lite som du jag med egentligen. Jag tycker om mig själv för min moral, men jag sörjer lite ändå. Jag GILLADE ju att hångla med Benny förrut.

2006-08-20 16:35:23

Paula

Jag tycker också att du är helt helrätt med din moral. Varför dras med av att någon annan inte tar ansvar för sitt liv och må dåligt över det sen? I mina ögon har ju inte heller B någonsin varit charmig, som du vet, nu är han det ännu mindre. Samtidigt som jag känner igen mig i och kan förstå att det är svårt att bromsa, eftersom ett oplanerat utomhushångel-kanske-blir-sex-är så HIMLA NAJST!

2006-08-21 15:01:16


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007