I'm gonna be with you

Corn 2006-08-09 23:25 (1 kommentar)
Hemkomna från en liten liten semester där vi har träffat min bror och hans familj. Vi har varit på paleontologiska museet (som ett äkta gammaldags museum, lite torrt och dammigt sådär, inte flashigt och interaktivt, utan hederligt) och tittat på dinosaurieknotor, vi har varit hit och dit och ätit världens bästa sushi, ätit glass och godis, sett Lars Ohly och Nordman (nej, inte tillsammans), råkat på en mängd getingar, svettats samt besökt ungefär sju lekplatser. Nu är vi hemma med svarta fotsulor och resdammet väl förankrat på kroppen. I alla fall på min, jag har inte hunnit duscha än. Hemma är det en sval kväll och tack och lov!, så börjar kvällarna tydligen att bli lite mörkare och det är världens festaste gulorange harvest moon på himlen just nu. Det luktar brandrök och jag undrar om det är någon skogsbrand i närheten.

Hemma väntade fint paket från cdon, så vi har precis lyssnat på soundtracket till "Oh brother, where art thou?" och sen tog vi varsitt barn i famnen och dansade runt till "2006" från Hello Saferides nyaste ep. Sötaste pojkarna gillar också att dansa. Nu sitter de och tittar på en annan söt pojke, nämligen Jonas Leksell i "Myror i brallan" och är halvdimmiga, det är långt efter bedtime. I cdon-paketet väntade för övrigt mest skön humor; Little Britain, Varan-tv, Helt Hysteriskt. Mysigt.

Datorn låter fortfarande lite konstigt, vi gissar att det är ett hårdvaruproblem, men jag har lyckats bränna skivor med det viktigaste på så nu är det inte SÅ jobbigt om den kraschar totalt. En annan sak som har kraschat är tvättmaskinen, en olycka kommer sällan ensam och blablabla på det viset. yeye. Och jobb behöver jag fortfarande. hrm.

Doris

Soggy Bottom Boys!!! Alison Krauss! I LOVE!

2006-08-10 08:05:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.