Glassigt

Corn 2006-07-21 14:09 (1 kommentar)
Ordningen är återställd, mina föräldrar har åkt och mina svärföräldrar har kommit tillbaka. Det är ovant att inte träffa dem på en hel vecka, det var härligt att se dem igen och svärmor fick en stor spontan kram av mig.

Och på Lindex av alla ställen har jag hittat oerhört snygga rockjeans till min 4-åring, svarta smala stuprörsjeans med vita sömmar, och så köpte jag hängslen till. En liten swingpjatt-hatt har han redan så han är SÅ söt nu. Expediten var också förtjust i kläderna och liksom tog sig för hjärtat och sa "ååh! De är SÅ fina de här... De ser ut som Acne-jeans" och det låter ju tjusigt va. På Lindex för 179 kr, rena fyndet. Jag tror inte att det är lika snyggt med stuprörsbrallor på en blöjpojke (tänk stora blöjrumpan och sen smaaaala ben, haha) så lillebror fick mörkt blå rockabillyjeans istället, med stort uppvik och snyggt mönster på bakfickorna. Jag har så fina gossar. Jag gillar www.trunkltd.com och även märket Knucklehead men det är ju above min penningagräns så att Lindex kör rockstuk är MYCKET tacksamt.

Och idag har jag själv ekiperat mig en smula med en ny kjol, mörkblå med lite veck på, och FICKOR, så nu kan jag gå och skrota med händerna i fickorna. Dessutom köpte jag leggings som slutar på halva vaden, det är ju ovant och inte så lite åttital men rätt smart, så slipper man visa fula vita ben och så slipper man ju lårskavet som blir.

Vädret är skönt och fint, lite svalt och regnigt sådär, snart ska jag åka till jobbet. Jag funderar på att chocka omvärlden med att ta på mig glasögonen som jag skaffade för sju år sen men nästan aldrig använde, jag blir nämligen lite trött i ögonen efter en hel kväll av datorstirrande, det blir jobbigt när jag ska åka hem i den skumma natten med mycket mötande trafik.

På vägen till jobbet lyssnar jag alltid på Christer i P3. Morgan, Christer, Kitty och Jonna har blivit mina trevliga och babbliga kompisar. Finfint.

Jäpp. Dags att fara.

Tintomara

Jag tycker att barn ska ha kläder som de inte behöver vara rädda om. (Vore väl också svårt på en bondgård.) Är de sedan söta är det ju bonus förstås! Så fortsätt handla på Lindex och sådana ställen. Det finns så mycket viktigare saker att lägga pengarna på. Sagoböcker... tid...
Du skriver så rart om ungarna, jag kan riktigt se dem framför mig.

2006-07-21 23:20:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.