(Ingen rubrik)

kicko 2006-07-05 17:17 (7 kommentarer)
Allt är rätt upp&ner just nu.
Det var visst inget romantiskt mellan Erik och Hanna, men de har pratat om det, attraktion fanns. De kom däremot fram till att den mest fanns där för att de bägge var på väg bort från nåt likvärdligt, snarare än att de var på väg mot varandra.
*hrmf* så snällt att låta mig veta...

Enl Patrik, som fått infon från Hanna, så är Erik ledsen och förkrossad över att jag fick veta på det sätt jag fick (men HA inte hemlisar då, så är det ingen annan som kan skvallra!). Han hade tänkt berätta på semestern när det fanns tid och energi.

Jag står just nu och undrar om jag nånsin kan komma över att han ljugit. Att han KAN ljuga - även om det mer handlat om att undanhålla än att direkt ljuga. Han har gjort de saker han sagt sig göra, men inte med DEN han sagt. =lögn i min bok. Så stor del av min grundvärdering om honom är - nej, var - att han alltid är uppriktig. Nu vet jag inte om jag nånsin kan sluta nojja över om han talar sanning eller inte. Jag VILL lita på honom men kommer jag kunna?
Det vet jag inte.

Och innan jag vet det kommer jag inte veta var det här kan landa. På sätt och vis önskar jag att jag bara kunde göra slut. Men det finns nåt mellan oss som är svårt att släppa - jag antar att han känner det så oxå, annars skulle vi inte vara där vi är, nån av oss hade gett upp för länge sen. Och det är DET, vad det nu är, som gör att det känns värt att försöka. Om det går. Om det inte kostar för mycket.
Och det vet jag inte än.

Förresten kom jag på när jag skrek åt honom i lördags att JAG minsann aldrig skulle ljuga för honom, att det inte är sant. Jag tänker inte tala om att jag inte alls tog bort inlägget med Patriks mejl, utan bara dolde det. Och jag tänker inte tala om att jag fortsätter skriva där andra men inte han ser. Han kan snacka om integritet och respekt för vårt förhållande bäst han vill, men jag tänker inte släppa den ventil hypodea är för mig, om det så innebär att ljuga om den. Dessutom tänker jag inte avslöja hur jävla många, förrutom de som läst på hypo, som jag pratade med om det här i lördags innan han kom hem. Han var upprörd över att jag inte bara pratat med Ulrika, som han oxå pratar med, utan med Vicky (som kom och utfordade mig i lördags och höll mig sällskap - TACK!!) och Paula oxå. De vet han om. Jag tänker inte tala om att jag berättat för Calle (honom pratade jag med säkert en halvtimme) och Ullis (den enda som var online mitt i natten när mejlet kom) och Toni och Lena och Lina. Och Lena och Jonas och Micke som läste här innan jag tog bort inlägget.
Det kanske är en småstor lögn det med. När jag skällt på honom för att han pratat med andra istället för med mig... men just nu tror jag faktiskt att jag kan leva med den. Även om det inte känns som nån sådär skitbra grund för att reda upp allt...

Så småningom ska jag väl skriva nåt sammanfattande i en publik text oxå. Men det kräver mer energi.

Bonita

Skriv inte en publik text om du inte verkligen vill. Du har inga skyldigheter mot oss som läser dina texter. Kom ihåg det.
Precis som jag sa till Vivi. Visst fasen vill vi veta vad som händer. Men det är du som bestämmer OM du överhuvudtaget vill berätta. Vill du inte så får vi finna oss i det.
Varma tankar till dej.

2006-07-05 17:25:42

poo

...

2006-07-05 17:40:27

Vicky

Fina, Kicki!
Lyssna inåt, lyssna på dig själv och vad din inre röst säger. Den funkar.

Jag kan inte skriva så mycket mer, jag tycker så mycket om dig och jag är så vansinnigt partisk. Jag säger: Ta hand om dig själv. Den som i slutänden får dig (och jag säger inte att det inte är Erik..)får en kvinna som kämpar! Det du!

Att prata är ett sätt att överleva. Jag hade och HAR gjort precis likadant.

2006-07-05 17:41:27

Skylla

<3

2006-07-05 21:20:37

Lovisa

Jag instämmer helt med det Bonita skriver.
Take care!
<3 och omtanke

2006-07-06 08:10:50

Anni

Jag tror man måste få ha sin egen säkerhetsventil nånstans, hur nära man än är i en relation behöver man sitt eget lilla hörn där man fortfarande är en individ. Det måste båda respektera, men det innebär ju inte att man ska ljuga om saker som berör den andra.
Du är fin och klok och jag vet att du kommer att reda ut det här oxå. Kramar!

2006-07-06 14:03:06

kicko

...dessutom har jag fortsatt mejla med Hannas sambo lite av och till. DET känns lite småfisigt faktiskt, men är nog inte heller nåt jag tänker berätta. Nu i alla fall.

2006-07-07 20:25:58


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007