Yeyeyeyeyeyeye

Corn 2006-06-04 20:09 (2 kommentarer)
Igår var jag med på en liten möhippa. Det var roligt och jag hade med mig rödvin i en liten petflaska (lodis!), pratade med en del nya trevliga tjejer som jag skulle kunna tänka mig att hänga med men jag vågade inte direkt ta telefonnummer. Eller det fanns väl inte tillfälle heller. Bra saker: Jag fick höra att jag passar i svart! Ja, haha, "en del kan se så dystra ut i svart men du är verkligen snygg i svart" ropade två tjejer från ena sidan bordet.
Och ja det var ju en ganska genomtänkt outfit för att vara jag:
Svarta manchesterjeans
Svart tajt lite längre top med pyttelite puffärm. Vita prickar på (femtital!)
Svart liten kofta (ibland på, ibland av)
Svarta converse
Och så det bästa: mitt nya långa svarta halsband, plastpärlor. Det är härligt att fingra på, jag gjorde det hela tiden, knöt knutar på det, och knöt upp dem igen, pillade, rasslade, fingrade. Som en fin liten trygghet.
Och håret var blont, fint och luftigt-snyggt. ja, jag VAR snygg igår.

Och jag har ätit mongolisk barbeque och spelat kubb i en park och sen var jag på en dräggpub och drack ett glas rödvin ur världens största vinglas. Det rymde säkert en hel flaska.
Ibland gick jag in på toa och tog upp mitt lilla rouge som luktar lite godis, och så piffade jag till kinderna så att jag såg ut som en nyponros igen. Och så har jag dansat till Lordis låt, eftersom det var brudens favoritlåt. Jag stod under någon ultraviolett lampa (sån där som tänderna ser gula ut i) och mina vita prickar på tröjan var illande vit-violetta, det såg mycket roligt ut.

Jag har glott på folk och dragit dåliga skämt och druckit oerhört förnuftigt, så fort jag kände mig lite dragen drack jag vatten. Vid tolv hämtade min man mig och så åkte jag hem och snarkade och sov.

Idag har vi haft ett par kompisar här på besök, ett par som vi inte träffar så ofta. Det var roligt och mysigt och de fick köttfärssås och spaghetti.

Mina ögon svider av pollen och så är jag trött och nu ska jag gå ner och titta på "bonde söker fru".

Livstid

Å vad trevligt!

2006-06-04 21:10:41

Tintomara

Den första bonden som sökte fru är släkt med mitt barnbarn!

2006-06-04 22:00:18


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.