Kamma dig!

Corn 2006-03-23 12:51 (5 kommentarer)
Ja, idag kammade jag mig och skaffade ett jobb. Eller, jag var på intervju. Jag kammade håret och satte i ett hårspänne och hade svart kortärmad tenniströja med svart liten kofta över och svarta manchesterbrallor och svarta skor och svart jacka och svart väska. Haha. Hela svarta jag! Men det är viktigt att se proper ut ju.
Det var trevligt och efteråt gick jag på apoteket och köpte handdesinfektionsmedel, jag håller på att utveckla tvånggsyndrom, nej, men jag vill INTE INTE INTE bli sjuk när jag ska åka till England. Och så köpte jag bentasil och satte mig i bilen och åkte hem, det tog en kvart, och det var en bra tid att analysera intervjun.

jag tror att det gick bra. Men jag vet att jag har tre konkurrenter till samma jobb. Och jag tror att samtliga är stora företag. Så frågan är vad stor-stor-företaget väljer att satsa på; den lilla konsulten eller det stora företaget. Vi får se. Jag var nervös och jag darrade på handen ibland och blev lite stammig när mina engelskakunskaper efterfrågades. Men fint gick det även om jag körde någon typisk kvinnlig ursäkt - mähäää-määä - som ett mjäkigt lamm - ni kanske tycker att min CV är lite klen men jag har ju fått två barn och jag är ju BARA tjuåtta så... eh... - Fast det var ju egentligen lite förtäckt skryt kanske. Jag vet inte. Annars körde jag några klassiska manliga uttryck också, som "ABSOLUT!"

Och jag var lite besviken över att bentasiltabletterna inte smakade som när jag var liten. Det var en av förmånerna med att vara sjuk, att få röda bentasil och strepsils från apoteket. No more. Svarta trista lakritsgrejer.

Annars är allt bra, tv:n har fortfarande ingen mottagning men det gör inte så mycket nu eftersom vi fick säsong 3 av scrubs igår. och jag beställde Green Days senaste så den dansar jag och barnen omkring till.

Nu blir det korv stroganoff.

stickig

Ooh! Spännande! Bra med lite förtäckt skryt sådär. Så verkar man både ödmjuk OCH genial, haha.

2006-03-23 13:16:50

Pocks

Bra med absolut och så var du så fin så fin. håller tummarna hårdast för dgi!

2006-03-23 15:33:35

Bonita

tummar och tår för dej med. Mysan lär få besked i eftermiddar. Hoppas du får veta snart också.

2006-03-23 15:39:38

Flikka

Då gillar du nog den här :)
http://gardenstate.typepad.com/

2006-03-23 17:29:18

stickig

Men gud, jag älskar verkligen Zach Braff fortfarande. Han är rolig och nördig och charmig.

2006-03-23 17:54:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.