det är fredag

Corn 2006-03-10 18:07 (inga kommentarer)
Igår i en tv-tidning var det en bild på Mike från Desperate housewives och så stod det något om "kvinnornas älskling". Hallå, har jag missat nåt? är det NÅN som tycker han är snygg? Han ska vara så snygg men han har ju inte visat någon bra eller snygg sida whatsoever i DHW, han är mest sur och har alltid sin jämna tredagarsskäggstubb och mesiga frisyr och mörkgröna t-shirts, precis uppplockade ur förpackningen och fula jeans. Han är inte snygg nånstans. Vilken trist typ! Ska jag välja en i DHW blir det nog Lynettes man, Tom, han är både snygg och rolig och HEMMAPAPPA. Han går omkring och är snygg i sina casual kläder med en handduk slängd över axeln. Och är GLAD och rolig.

Apropå tv så börjar Cityakuten om drygt två veckor. Yay!

Idag skulle vi göra en skön familjeutflykt, vi åkte fem mil bort för att gå på stan, men vi hann knappt börja äta lunch förrän min kära man började må helruttet och inte kunde äta alls. Jag slängde i mig min lowcarb-burgare (utan bröd) och skyndade på barnen. Sen körde vi till en affär där jag och barnen gick in och slöhandlade lite för att Flake skulle få sova i bilen en stund, sen åkte vi hem igen. Hahahaha vilken utflykt. Nu mår han dock bra igen, vi tror att det var kaffebrist/vätskebrist/sömnbrist i en härlig mix. Sen fikade vi mackor när vi kom hem, jag hade ju inte behövt egentligen men det var mysigt. Och sen tog jag ett chokladdigestivekex. Det var jättedumt men jag tänker inte låta det sätta igång en hel lavin av sötsug, nej nej.

Precis nyss tyckte Anno att min man liknar Heath Ledger. Hon har iofs inte sett min man i verkligheten så hon är förlåten, jag håller alltså INTE med henne. Men det är lite kul för alla jämför min man med olika personer. Aldrig att JAG har blivit jämförd med lika många. Det måste vara något speciellt med hans utseende, haha. Folk har sagt till mig att han är lik: Jocke Berg, Moneybrother, Morrissey. Snygga karlar alltihop. Fast jag håller inte riktigt med. Jag tycker att han är lite lik Mats Wilander själv.

Jag pular med min lilla kokbok och har nog bestämt mig för vilken stil det ska vara. Vilken grafisk profil det ska vara, för att uttrycka mig en smula finare.
Jag är anställd på 30 timmar. Men är det egentligen tillräckligt när det gäller att göra formgivning och korrläsning etc på 50 A5-sidor?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.