Fuck biology

Corn 2006-01-24 17:45 (3 kommentarer)
Idag mår jag virrigt och konstigt och fick tidigare omotiverad astma. Och så börjar rundgångstankarna "nej men vad jobbigt med astma. Nu blir jag orolig. Fast förresten - det kanske är ångest? Nu blir jag ännu mer orolig, vad är det egentligen?" och det är inte fräscha och bra tankar när man är själv hemma så när som på en liten kille som ligger och sover i sin vagn.
Jag drog i mig lite astmamedicin och sen lagade jag mat och det la sig så småningom.

Jag har m-e-n-s och känner av det i hela kroppen. Fryser och har ont i magen och började nästan gråta tidigare när jag hörde en Moneybrotherlåt. Fan, att man måste vara så jävla biologisk.

Trots den fysiska dippen har jag drabbats av en självförtroendeboost så jag drar iväg jobbsökarmail till jobb jag aldrig lär få. Men det är ganska roligt. Sen växlar jag sådana tankar med tankar på att söka jobb på McD. Haha, jag är så upp-och-ner. Det är roligt. Fast jag har hört att restaurangchefen på McD här är smålänning, förmodligen från mina trakter, så därför kanske man kunde få lirka sig in med hjälp av landskapskänsla. Fast jag är väl överkvalificerad. Eller inte. och för det tredje ska man ju inte vilja jobba där. Det är ju asjobbigt och asdåligt med pengar.

Ikväll ska jag försöka kränga grejer på tradera för att tjäna lite pengar.

Nu ska jag och mina frusna händer gå ner för trappan.

Bonita

Har du blivit utsatt för det du är känslig för det senast dygnet. En reaktion kan komma ett dygn senare, har jag fått lära mej.

2006-01-24 19:04:15

Bonita

...och för mej händer det särskilt när jag träffat en schäfer i min närhet

2006-01-24 19:04:44

Corn

nej, inte som jag vet... Jag har inte träffat djur på jättelänge och jag kan inte minnas att jag har träffat ngn med mkt parfym eller så heller. Fan, jag får ju ännu mer ångest av att tänka på att min astma verkar bli sämre och sämre. BLÄ.

2006-01-24 19:41:43


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.