lost & found

Mea 2006-01-23 17:24 (3 kommentarer)

Jag vet inte vad jag blir; arg, ledsen, rädd. Ska på kurs ikväll och kommer att vara tvungen att röra mig i stan efter att affärerna stängt. Och jag är rädd. Med galningen som fortfarande går lös. Tänk att det ska behöva vara såhär. Man är rädd för att gå från kursen till bussen. Och från bussen och hem.

En positiv sak med bussåkandet är dock att man kan få chansen att åka med reggae-busschauffören! Det är en glad kille som under hela bussfärden spelar reggae-musik för alla resenärer. Och nej, han spelar det inte lite diskret i bakgrunden, utan alla, inklusive de längst bak i bussen, får ta del av reggaen. Sånt är i alla fall lite roligt. Reggae inuti bussen och full snöstorm utanför bussen.

Och så ska jag få göra ett litet framträdande på tyska med jobbet. Det ska bli aningens intressant (men också kul). För det var inte direkt igår jag pratade tyska sådär ”officiellt”, men det brukar gå hyfsat ändå.

Dagens goda gärning: Jag hittade en plånbok som någon glömt kvar i en kafeteria och jag letade reda på personens telefonnummer och ringde honom och frågade om han hade tappat bort något… Och det hade han. Så jag såg till att han fick tillbaka det han hade tappat bort.

Coppelia

Nån måste ju veta vem det där förbaskade äcklet är?! Blir så förbannad över att det finns såns där IDIOTER!

2006-01-23 18:56:34

Bonita

Sympati. Jag hade också varit livrädd! Var försiktig.

2006-01-24 07:09:40

Mea

Ah, det gick bra. Det var faktiskt betydligt mer fok i rörelse i den delen av stan (på kvällen) än vad jag först hade trott. Skönt att veta.

2006-01-24 10:25:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk