jag la den i min byxficka

Corn 2006-01-10 21:22 (3 kommentarer)
Idag har det varit en riktigt fin dag i Corn-land, som vanligt handlar det mest om vardag och barn men det är fint. Steka lax och dammsuga badrum och få tvättmaskinen fixad (Halleluja!) och läsa lite. Hämta på dagis - motsträvig unge - handla grädde, citron och mjölk, hem och leka med lego. Fast jag smiter till datorn. Sen på med förkläde som en rejäl husfru och fixa soppa på broccoli och blomkål och så vispa ihop en äggfri pannkakssmet med diverse nyttigheter i, och så steka tusen små pankisar. Servera barnen and so on.

Efter maten sa storebarnet "mamma jag vill skicka ett brev till Ruby", alltså vår granne/min vän/mamman till mina barns vänner. Okej, sa jag. Tog fram papper, jag fick skriva, sonen ritade en massa kladd. Sen fram med kuvert, skriva namn och adress, jag kostade till och med på ett riktigt frimärke, och sen klädde vi på oss kläder och reflexvästar och knallade ner till hennes brevlåda i mörkret , mycket pedagogiskt!
Jag i knallgul stor reflexväst, barnen i varsin trång från ikea. Och då knep det i hjärtat, söta stora lata fyraåringen i sin gröna väst, satt i pulkan och var glad. Lilla barnet i lufsig blå overall och så en knallrosa reflexväst som knappt gick att stänga utanpå. Lysande ögon och små ben som pinnade på. Ibland stannade han och tittade på himlen och gatlampor och snön.

Sen sov båda barnen och då plockade jag fram min nya träningsdvd och körde core och sånt där som jag inte kan, jag kände mig helt okoordinerad men det var roligt. Jag hade ingen fräsig sportbh utan en vinröd där brösten hela tiden höll på att skvalpa ut. Hahahaha men det var nog effektivt.

Vi känner oss lite populära, två andra familjer har oberoende av varandra bett oss följa med på fjällsemestrar. Never säger vi, fixar INTE att dela hus/lägenhet med andra barnfamiljer, urk. Stressande till tusen. Så vi säger tack och bock.

Nu är jag nyduschad och fin och ska gå ner och se på Seinfeld eller Scrubs. dvd-boxar är vår hobby (det + duscha).

nina

Oh! Fina barnen! Det låter mysigt... Ibland tror jag att det kan vara fint med barn... men det händer bara när jag läser dina texter om söta saker.

I love dvd-box jag med. 6 avsnitt Sex & The City, pastasallad och vänner blev min kväll. Mkt nöjda var vi alla 3.

2006-01-10 21:30:55

Mexx

Du skriver alltid så fint om din vardag. Kärleken i er familj lyser igenom!

2006-01-11 10:14:55

Anni

Men vad var det egentligen du la i byxfickan?? Förlåt, men rubriken har satt myror i huvudet på mej hela dan ;-)

2006-01-11 16:02:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.