Hej

Corn 2006-01-09 11:14 (1 kommentar)
I stökiga huset är det varmt och mysigt trots allt. Igår var vi i köket och lagade mat ihop, vi har världens minsta arbetsyta så det blir lite meckigt och rörigt och så två barn som härjar i alltihop. I lekrummet intill köket hördes Electric Banana Band och i köket Thin Lizzy och sådär är det. Bråkigt och stökigt men fint. Våra måltider är alltid röriga, barnen häller ut saker och kladdar och tjurar och skriker men så småpratar vi emellanåt och jag och Flake stressar alltid i oss maten så att vi blir aströtta efteråt.
Igår återupptäckte vi hånglet, The Hångel, i en dörröppning när barnen lekte med lego. Det var mysigt.
Hela familjen sjunger allsång till Hello Saferide i låten "I don't sleep well", i inledningen sjunger hon "boomm, bommm, bom..." och det kan alla sjunga med rätt melodi, även 1,5åringen. Det låter sött.
LillRogga älskar Melody Club och vill ha svart långt hår med lugg som sångaren har.

Idag har dagis börjat igen och lillRogga rusade lyckligt in. Lillpöjchen sover och jag sitter här. Igår var jag i lagårn och körde bal med stortraktorn och allting, det var mörkt och kallt och oändligt vackert ute. Snön är så vacker nu och det var stjärnklart. Inne i vardagsrummet såg jag mina tre älsklingar som satt och tittade på tv och lillen tittade ut genom fönstret och pekade och vinkade beundrande när han såg mig i traktorn.

Näää, jag måste bli klippt.
Och nu måste jag gå.

Cam

Åh, vad jag tycker om att läsa dina texter. Och jag hoppas att du aldrig byter ut din användarbild för den är så gjuten. Kram!

2006-01-09 22:16:23


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.