Nu är de klara

kicko 2005-12-22 16:07 (2 kommentarer)
Tröjor till mamma, syrran, fyra syskonbarn och svåger. *pust* Jag är en skittråkig flickvän och har inte kommit på nåt bra till Erik... (Jag skickade faktiskt runt stackars Petrah i typ alla butiker på Möllan i jakt på choklad med whiskytryffel, men de hade ingen sån nånstans i år. Jag vet inte om det kan räknas som nån större ansträngning från min sida? Men det var rart av Petrah att leta!)
Jag har ingen lust att köpa nåt bara för att det SKA vara presenter liksom... men jag känner mig inte mindre tråkig för det, för att jag inte kommer på nåt alls. Nåja.
Igår fick jag jättecoola muggar som ser ut som ihopknycklade plastmuggar fast i porslin (eh, keramik? Sak samma!) och en galet prickig tekanna, samt en liten samling te, marmelad och kex. Projektassistenten som slutade igår hade skrivit små rim till alla och knutit fast på polkagrisstänger, och vi fick varsin godispåse från Samsung (riktigt bra urval smågodis dessutom!). Och bäst av allt, jag får fortsätta som timanställd typ 10h/vecka under perioden fram till nästa praktikperiod. Toppen!

Nu borde jag plocka ordning en bur som hälften av råttorna ska bo i under jul. Vi tar med tre och lämnar bort de andra tre i nån slags kompromiss. Det känns mkt att lämna bort sex st råttor, för att inte tala om att ta med alla... särskilt Kola som säkert skulle bli tokstressad av bilresan. Så nu får hon, Fjant och Trill husera hemma hos Toni och hennes mutantlöss i helgen.
Hur är det förresten - inte smittar människolöss till djur?

stickig

Men om du har en timme över kan du göra whiskeytryffel - det är hur enkelt som helst! Jag har gjort baileytryffel, kardemummatryffel och ingefärstryffel och de blev toppengoda allihop. Det finns ett jättebra recept på arla.se (http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=15724) som jag använde, fast jag hade inte i någon dajm.

2005-12-22 22:37:22

Vicky

*julkramar*

Skönt att det ordnade sig med the Ratpack!

2005-12-22 23:36:28


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007