Ich bin müde

kicko 2005-12-18 15:06 (5 kommentarer)
Jag har varit trött precis hela helgen. Undantaget imorse när jag vaknade och gick ner och hämtade tvätten som hängt på tork i tvättstugan över natten. Sen åt jag frukost och skar ut några schabloner och blev trött. Fick mer eller mindre tvinga mig ut på julklappsjakt. Ett kort varv i Högdalen (fråga mig inte varför, men man KAN ju hitta nåt) och sen vidare till Globen. Hittade tröjor till nästan alla, nu är det bara motividé och själva schablonerna som saknas. Bara. Ha!
Trött och ont i huvudet = hem. Handlade lite men orkar inte laga mat. Jag vill soooova! Hur var det egentligen det kändes att vara pigg - jobbigt nog minns jag det knappt. Nåja. Det går nog över, när ljuset återkommer om inte annat.

------------------------------------------------------------

Jag grät lite häromdan över att jag på något vis alltid tar på mig ansvaret och känner mig skyldig när jag gång efter annan blir sviken. Det kan väl ändå inte vara meningen att jag ska må dubbelt dåligt liksom - det gör tillräckligt ont att bli besviken utan att dessutom känna att jag inte gjort tillräckligt för att förhindra det. Erik lyckades genast sätta fingret på rätt ställe - jag blir arg och besviken på att jag låter min manipuleras till att känna som jag gör. Jupp. Där var det skon skavde.
Identifiera problemet och lös det

------------------------------------------------------------

Istället för mat - som jag inte orkar laga - sitter jag och äter Polly fruties. Säregna, är nog det snällaste jag kan säga om dem. Banansmak = helt ok. Blåbär = inte så lyckat.

------------------------------------------------------------

Nä, jag ska nog såsa ihop nån mat ändå. Köttfärs och grönsaker finns. Och baconbitar. Och kyckling. Nåt ätbart ska det väl kunna bli?
Undrar när Erik jobbat färdigt, och om han vill äta tortillas med mig?

nina

Ändå är ju blåbär generellt godare än banan...

2005-12-18 17:45:35

kicko

Är det så?

Mitt favvoställe i Malmö har en god blåbär OCH banan-smoothie, så de gör sig om inte annat i kombination... fast jag gillar nog kemisk banan bättre än kemiskt blåbär.

2005-12-18 18:10:21

nina

hmm... kemiskt vet jag inte vad jag föredrar. är nog inte så haj på kemiska blåbär. däremot är jag en big sucker för blåbär. mmm...

2005-12-18 23:13:53

Anni

Känner igen den där tröttheten... om du hittar nån bra bot får du gärna tipsa :-)

2005-12-19 07:52:37

Vicky

21:a vänder det och går mot ljusare tiden.*klappar Kicki försiktigt på kinden*

Pollys kan inte ersätta mat *tittar strängt*. Ärligt talat kan det inte ersätta gott godis heller...

2005-12-19 12:08:39


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007