Freitag

Corn 2005-12-16 16:58 (1 kommentar)
jag glömde att skriva det viktigaste igår: jag fick äntligen, äntligen se min artikel i tryck! Ett halvår efter att jag skrev den. Men fin var den och cool rubrik fick jag och tre sidor blev det. Jag känner mig lite småstolt.

I dag har det väl varit ungefär samma saker som igår. Igårkväll slog vi in alla julklappar i papper och det var så SKÖNT att det äntligen blev gjort. Nu står det stora, löftesrika kassar fulla med julklappar på gömda ställen i vårt sovrum.

Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att vi hade småtomtar inne i huset, men det är ju bara min kringvandrande lilla lumphandlare till son som traskar omkring med sina fynd. Man kan hitta osthyvlar på badrumsgolvet, likaså en fjärrkontroll. I köket stöter man ibland på tandborstar och skruvmejslar. I skorna kan man hitta bestick eller bara en hög med vantar.

Har precis druckit en sur smoothie (massor av kiwi och lite jordgubbar) och ätit mitt egenhändigt bakade surdegsbröd (smuligt och äckelsurt, men ok att rosta) med smör och ost. Jag har ont i magen och de andra har åkt till gympan. Jag ville inte följa med så jag sitter här och har sorterat ut lite plastpärlor, jag ska göra ett halsband åt min man. Jag gjorde ett åt mig själv idag: svart, ljusblått och mellanblått. Det ser ju inte så seriöst och blingbling-igt ut, snarare lite DIY-punkigt och det passar ju mig så varför inte? Min man ville ha ett rött och vitt och jag har på eget bevåg bestämt att det ska vara svart också och nu ska jag alltså göra det. Fine.


Oh, glömde. Jag har bytt sängkläder i våra sängar, för första gången får jag använda de nya fina bäckebölja-påslakanen från Jysk, värsta sniket, men ooooh så fint! Värsta medelhavsfärgen, mörkt turkos. Ikväll ska jag elda järnet i kakelugnen så att det inte år så där ruggkallt som det brukar vara i sovrummet, så att man fryser även en halvtimme efter att man lagt sig, nej nu ska det vara så varmt att man kan sprätta runt i trosor och ändå känna sig varm, och så ska jag gosa ner mig i mina medelhavslakan och låtsas att jag badar. Skitsamma att det inte passar ihop med gardinerna!

tori

grattis till artikeln! och nya lakan! :)

har du tid och lust att ses något i mellandagarna?

2005-12-17 00:12:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.