Skakar fram några ord

kicko 2005-11-29 11:27 (8 kommentarer)
Jag har varit totalt oinspirerad på praktiken några dagar men så råkade en elektriker stänga av strömmen till min dator och det jag inte jobbat vidare mkt med de senaste dagarna försvann, och nu känns det faktiskt bättre, när jag blev tvungen att börja om från början.
-------------------------------------------------------------
Cynisk som jag är blev jag riktigt förvånad över att det inte är totalt trafikkaos i stan idag. Stockholmare brukar ju inte klara av mer än en cm snö åt gången. De kanske skulle överleva i norrland ändå?
-------------------------------------------------------------
Jag har tappat bort både ord och känslor ett tag, men försöker hitta rätt på dem igen. Det är lite jobbigt, för jag kom underfund med att jag mår rätt dåligt... å andra sidan är det rätt ok ändå, när jag inser att jag har fel i mina galna misstolkningar av omvärlden. Troligen är det nog så att Erik inte älskar råttorna mer än mig bara för att han hälsar på dem så fort han kommer hem, liksom. Däremot är det inte helt omöjligt att jag är en dålig vän som aldrig hör av mig till folk och varit osynlig rätt länge - men det stämmer nog inte helt det heller.
-------------------------------------------------------------
Megapixlar måste väl vara riktigt riktigt STORA pixlar? Petters mobilkamera har 4st såna. Min kamera har 5,3. Hur delar man en megapixel?
-------------------------------------------------------------
Å andra sidan blev jag tvungen att flytta upp mitt emot kundtjänst-nissen eftersom jag inte har nån ström där jag brukar sitta, och det är rätt irriterande att höra honom sitta och prata med dumma kunder...
-------------------------------------------------------------
Köket blev tomt utan Snö och Tö som bodde hos oss i 12dar eller nåt sånt. Jag tittar efter deras bur varenda gång jag går in i köket. Det SKA bo råttor i kök, det är nog bara så. Fast våra står ju rätt bra ute vid soffan. Även om vi fick gräva fram lilla jävla Miffo ur en av soffkuddarna igår. Skumgummi överallt. Jo men tjena vad söta de är ibland... *gruff*
-------------------------------------------------------------
Kan nån med lite inspiration hjälpa mig att komma på motiv till julklappströjor? Erik, syrran, svåger, fyra syskonbarn och en mor borde få fina tröjor. Minst. Plötsligt känns det som en rätt dum strategi att ge Erik den fina tröja jag tryckte i Malmö redan i höstas...
-------------------------------------------------------------
Nu vill jag ha lunch.

kakor

Hela lgh blev tom utan katterna. Det visade sig helt plötsligt att jag har blivit allergisk! Katterna bor på en liten gård utanför Lkp nu.

F ö är det aldrig fel med tröjor när man minst väntar sig det, så jag tycker att hösttröjan var bra! Jag gillade tröjorna de visade på Conan häromdan, men jag kommer bara ihåg den där det stod Jag måste få stryk så jag lär mig. Ironin flyger nog över syskonbarns huvud.

2005-11-29 12:27:07

Abe

1 megapixel = 1 000 000 pixlar, alltså är 5,3 megapixel = 5 300 000 pixlar

2005-11-29 12:31:46

Ita

Motivet är välj sjävklart...eller? Rådisar? Rådisar som solar, sover, tuggar soffa, gungar...bara fantasin kan stoppa dej ;-)

2005-11-29 14:22:23

Ita

Men om du väljer motiv efter deras hobbys/musiksmak/älsklingsdjur/särskilda kännetecken eller vanor.....????

2005-11-29 14:23:31

Skylla

Ett rektoskop kanske?

2005-11-29 19:36:18

Skylla

Möahahaha!

2005-11-29 19:36:48

kicko

kakpojken: Mina syskonbarn är uppfödda på ironi och dessutom gamla nog att förstå sånt även om de hade haft en normal uppväxt. =)
Synd på katterna! =( Men det låter som att du hittat ett bra hem åt dem i alla fall?
Abe: Dagens goda gärning, tack tack. Fast jag vet mkt väl vad en megapixel är. Jag har bara dålig humor och fåniga kollegor på praktiken.
Ita och Skylla: tackar. REKTOSKOP!? ...vill du ha en tröja du med säger du, Skylla? ;)

2005-11-29 20:46:22

kakor

Har precis varit och hälsat på dem. De verkar trivas bra, men de har inteblivit bästisar med den inneboende hunden än. Tror de kommer att få det jättebra där. :)

2005-11-29 23:33:01


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007