Söndag blodig söndag

Corn 2005-11-06 18:34 (inga kommentarer)
Igår var det släktkalas och jag såg fram emot det även om det är lite jobbigt, jag har ju ingen vana av sånt. Och så är jag känslig och tycker att det är en smula jobbigt när allt verkar gå ut på att säga att min son är en kopia av sin far. Själv var jag surrogatmamma. Eller nä. Men jag blir lite sådär trotsig och tänker "han har faktiskt hela 50 procent arvsmassa från mig" men på det stora hela var det fint och bra. Alltså självklart är det fint att han liknar sin far men SÅ apmycket är det inte, jag tycker helt enkelt att det blir lite för mycket fokus på det varje gång vi träffas. Nåväl. Jag är så jävla töntig. Sonen i fråga satt förresten och berättade för några tanter att han skulle gifta sig med sin mamma, minsann, och han skulle lyfta upp mig också!

Innan vi for kändes det som om jag höll på att få influensa, jag kände mig svettig och klen och ont i halsen, så jag pluggade in två alvedon och sen hoppades jag på det bästa. Jag var lite seg på kalaset men i morse vaknade jag och kände mig INTE sämre än igår, det är helt unikt, jag brukar kunna förutsäga mina influensor hur lätt som helst. Men nu fick jag värsta energin bara för att jag blev så överraskad så jag städade hallen vid sju i morse och drog igång två rejäla brasor och sen torkade jag golvet i köket och städade vidare i flera rum. Sen tog jag med mig två små gossar och åkte till macken, tankade bilen full, sen åkte vi vidare till Ica och handlade vilket gick himla bra trots att jag var själv med barnen. De var glada och snälla och fick varsin Läkerol som belöning. Sen åkte vi hem och jag satte igång att laga mat till manskapet som har varit ute och gjutit betong i vår nya lilla lösdriftslagård. Lite trixigt att få till bra mat som de däringa drängarna äter, men det blev pannbiff och lök och potatis. Det gick ner i alla fall. Sen diskade jag och stora sonen, det är fördelen med att diskmaskinen är sönder, barnet kan vara med och diska. Vi stod där med händerna nerstoppade i det heta vattnet och jag visade hur man gör med svampen och så lekte vi vattenfall och lillgossen gick runt, runt i huset under tiden.

Sen badade vi alla tre och sen var det lek och sen var det mat igen. Nu har min älskling kommit in från dagens tunga arbete och han är nere med ungarna och jag fick smita hit.

Två kvällar i rad har vi tittat på Bad Santa, alltså inte två hela gånger, utan vi har somnat varje gång och tvingats avbryta. Ikväll kanske vi orkar se den färdigt. Efter Floorfiller.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.