Oj - bor jag här?

Anni 2005-10-17 12:00 (3 kommentarer)
Hemma igen, efter resan. Fortfarande lite snorig, men mår bättre och njuter av den kalla, klara höstluften och solen som skiner! Det måste ha varit mycket avgaser i Florens - det är sån skillnad - jag blir nästan hög bara på att andas!

Inatt vaknade jag mitt i natten och visste inte var jag var. Det tog en stund att förstå att jag faktiskt var hemma, hos mej själv! Det har nog blivit lite för många olika hotell på sistone.

Sängen kändes ovanligt stor och det finns varmvatten i duschen - hur mycket som helst! Lyx! Sånt ska man bo på lopphotell ett par veckor för att verkligen uppskatta desto mer när man väl kommer hem!

Mina föräldrar hämtade mej från tåget igår kväll och när jag kom in såg jag att dom fyllt på mitt kylskåp så jag hade mjölk till frukostflingorna imorse. Det är omtanke det!

Gick upp tidigt imorse och vacklade iväg till jobbet. Nu har jag ägnat hela förmiddagen åt att läsa mail för att försöka komma på vad jag egentligen pysslade med innan jag åkte iväg. Hjärnan är så totalt bortkopplad! Hoppas ingen kräver nåt kvalificerat tankearbete av mej de närmaste dagarna!

Ita

Hej du och välkommen tillbaka. Det låter som om du verkligen har slappnat av, trots snorig näsa. ;-)
Skönt att du är hemma igen, du har varit efterlängtad

2005-10-17 12:35:33

Anni

Tack, gullig du är! Jag känner att jag har tappat kollen lite, men försöker hinna läsa ifatt mej...

2005-10-17 17:43:16

Coppelia

Välkommen hem! Vilken söt mammma och ppapa du har! :)

2005-10-17 18:00:44


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!