Livet i synnerhet

Mea 2005-10-04 14:24 (inga kommentarer)

Annars då? Jo tack, under kontroll, tror jag. Försöker jobba, men det går segt. Inspirationen är som bortblåst. Å andra sidan verkar det ju inte vara jobb som räknas på det här stället, utan snarare social samvaro, eller hur man nu ska uttrycka det.

Var på en shoppingtur i min ensamhet igår efter jobbet. Lovely. När jag shoppar så shoppar jag helst ensam, eller med min syster. Men eftersom älskade systern bor ett antal mil bort så blev det alleine einkaufen gehen igår. Gjorde dock inga extravaganta utsvävningar; det blev ett par relativt billiga skor som jag har tänkt spatsera omkring i här på jobbet i vinter (nope, det är inga Foppa-skor…); det blev också ett armband från Pilgrim som jag ska ge bästa kompisen i födelsedagspresent; och slutligen blev det också lite smått och gott från Kicks. Alltid roligt.

I söndags blev jag uppringd av en tjej som jag träffat kanske max tre gånger i hela mitt liv, varav senaste gången inträffade kanske… 1994? Den här tjejen känner i sin tur två andra tjejer (A och K) som jag gick i gymnasiet med. Under gymnasietiden hängde vi ihop som ler och långhalm, men dessa tjejer bor fortfarande kvar i mina gamla hemtrakter, och vi har inte träffats sedan… 1997. Nu är det nämligen så att A och K snart fyller 30 (who doesn’t…) varpå tjejen som ringde mig (hänger alla med?) var i full färd med att planera en lite överraskningsfödelsedagsfest för dem. De hade dessutom beslutat sig för att bjuda in kompisar som A och K inte träffat på länge, och därför fick alltså även jag en inbjudan! Jag har tackat varken ja eller nej än så länge, men jag tror att jag kommer att gå. Jag vill jättegärna träffa A och K, och så vet jag att C kommer dit också, och kanske den andra A, och en H, och så vidare. Jag hoppas dock inte att det blir en alltför stor tillställning, för jag gör mig som sagt bättre i något mindre sällskap. Det ska också blir spännande att se om vi fortfarande har kul i varandras sällskap. Vi har alla utvecklats åt rätt så olika håll, men jag har goda förhoppningar om att vi efter allt ”men åh, vad har du gjort de senaste åren?!” kommer att ha en riktigt trevlig kväll tillsammans.

Nej, om man kanske skulle ta och jobba lite?


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
Umeå
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-08-02
Antal texter
633
Övrigt
Valspråk