yey!

kicko 2005-09-27 09:39 (4 kommentarer)
Jag borde egentligen packa och sånt, men men... och äta frukost, säger magen!
Var till ställe 1 av de möjliga praktikplatserna igår (Ställe 2 har jag inte fått tag på och de har inte hört av sig, men det gör inte så mkt). Tio projektanställda är de just nu, har en massa spännande projekt av olika storlek på gång och verkar allmänt trevliga och familjära. Chefen på stället (en sån där visionär som är både fascinerande och lite jobbig/skrämmande samtidigt - eftersom såna människor påminner en om hur lite man egentligen själv gör) inledde med att tala om att han när han läste igenom min CV undrade vem på företaget jag pratat med innan jag skrev ihop den, eftersom den var så skräddarsydd för deras behov. Det känns bra - jag hade samma känsla när jag började på Modul1, det var MIG de beskrev. Så jag ska snacka med nån av snubbarna i ledningsgruppen, hänvisa honom till den här chefen och sen är jag välkommen dit v42.
Jag förväntar mig att ni förser mig med massor av boktips (Flikka - du kan väl låna mig de bästa av de pocketböcker du läst, eller nåt?) för med en timmes resa enkel väg varje dag kommer jag behöva massor av litteratur. =)

Hann aldrig ringa veterinären igår (jag klev upp 8 för att vara i god tid för en tid samma dag, vetten här öppnade 10 och på Söder kl13). Uppfödaren till hälften av våra råttor (jisses!) ringde och talade om att hon just öppnat en ny dunk Ivomec och jag var välkommen över om jag ville ha lite. Underbara människa.
Det var däremot ett mindre helvete att få i svansarna medicinen - jag har tidigare gett injektionsvätska oralt och det handlar om några droppar. Mixturen är en större mängd och det smakar apa och är inte alls poppis att få nerkört i halsen. Stackarna. Och de ska genomlida det två ggr till, dessutom.

NU måste jag ner i källaren och jaga rätt på min ryggsäck, så jag får med mig lite mer kläder upp nästa gång. Och äta frukost, klä på mig, pussa på de råttor som blir kvar, och åka till stan. Hoppas Toni vaknat och kommit ihåg att hon ska möta mig bara. Ska nog sms:a henne oxå, för säkerhets skull.
*pust*

kaktus

Här kommer ett tips redan nu: "Hohaj" av Elisabeth Rynell. Och stort grattis till en lovande praktikplats!

2005-09-27 10:14:07

poo

"Den besynnerliga händelsen med hunden om natten" av Mark Haddon är ett måste att läsa, och sen göra lite jämmer. Och precis allt av Neil Gaiman.

2005-09-27 12:39:35

Vicky

Du kommer vara här, i Stockholm! Tjoho! Vi ska fika!!! Näe, det var ingen fråga, det var ett konstaterande!

2005-10-01 14:27:46

kicko

haha - givet, Vicky!

2005-10-01 19:03:50


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007