Sova sova sova

kicko 2005-09-25 21:18 (2 kommentarer)
Jo, jag kom iväg till Sthlm ändå. Fast jag satt och hängde på SJs bokning prick på minuten de släppte sistaminutenbiljetterna fanns det inte nån, men jag hittade en inte alls för dyr just nu-biljett (rena djungeln det där).
Däremot fanns det flera på tåget som hade sistaminuten, men inte från Malmö utan från Lund och senare. Nästa gång kanske jag helt enkelt ska kolla från Lund istället för Malmö. De kollar ju ändå aldrig biljetterna därimellan och jag tror t.o.m priset är detsamma.
Däremot kände jag verkligen inte för att åka in till Bröderna Olsson för att träffa Toni och hennes polare igår. Pratade med henne och kom fram till att jag kunde komma ut idag istället och hjälpa henne att städa ur lägenheten. Men idag har jag inte fått tag på henne, vare sig på mobil, hemnr eller sms. Så jag har legat i soffan och läst istället, och somnat. Soffan är farlig. Igår somnade vi bägge två efter frukosten.
Råttorna kommer hur bra överens som helst, den lilla bäbis vi hämtade i fredags har inte blivit mer än tillbörligt bufflad med att de äldre råttorna. Däremot upptäckte jag igår att SCSI och Kola har skabb. Troligen har mina (dvs de som är med mig i malmö) det oxå, men jag har inte sett några sår på dem. Fjant kliar sig dock en hel del. Så imorgon ska jag försöka få tag på en tid hos vetten här i Hagis (annars får jag väl ta med dem till Alhbergs - de har dropin på förmiddagarna har jag för mig? ska kolla upp det...). Heja, sex råttor att behandla. Sicket party.
Imorgon eftermiddag ska jag hälsa på företaget jag troligen kommer ha praktik hos (det andra har inte hört av sig igen, efter att ha varit så entusiastiska tidigare i veckan). När jag är klar där och på väg in till stan ska jag slå nina en signal och så swoooosch lämnar hon ön för att träffa mig inne i stan. Tjoho!

Hem tänkte jag inte åka förrens på tisdag, så det så.
Och vid det laget lär jag väl vara tillräckligt utvilad för att klara ytterligare några veckor med dålig sömn i Malmö.

Vicky

Smittar skabb via Hypodea???? Vi har aldrig haft skabb förut, men nu ska vi strax iväg till vetten.. Lite konstigt är det allt.

Attans att jag jobbar och grejar, det hade varit underbart med en fika med Kicki!! En annan gång...

2005-09-26 17:34:57

kicko

Ja, NÅN gång under mina tio veckors praktik måste vi väl lyckas fika i alla fall!?

2005-09-27 09:26:50


Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
803
Övrigt
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007