Vänner

Anni 2005-09-24 22:22 (3 kommentarer)
Hade en riktig tjejkväll igår med bästa vännerna. Efter två dagars hårt jobbande kom jag direkt hem till en av dom, slängde av mej kavajen och klackskorna och landade i soffan. Blev utfordrad, ompysslad och total miljöombytt. Skönt!

Idag gick vi på stan och strosade. Funderade över skillnaderna mellan att ha barn eller inte ha barn. Det är på nåt vis ett vägskäl för oss tjejer runt 30, antingen slår man in på bebisvägen med allt vad det innebär på gott och ont eller så blir man nånsorts hopplös evig singel. Karriärskvinna gubevars! Eller kanske bara gammal överbliven ungmö?

Promenerade fram på stan med min vän tvåbarnsmamman och insåg att vi reagerar på helt olika saker! Jag tittade på skor i skyltfönstret, hon spanade direkt in en lekpark som jag säkert gått förbi hundra gånger utan att lägga märke till. Här kan dottern leka!

Jag väljer fik utifrån godaste fikabrödet, mysigaste läget eller smarrigaste capuccinon - hon siktar på ett ställe där det är lätt att få in en barnvagn och där dom har ett bra skötbord på toaletten.

Fascinerande att se världen från ett nytt perspektiv!

Skylla

Oss tjejer runt 30?! Ha ha! Räknas jag också dit? ;)

2005-09-26 14:48:43

Skylla

*krama*

2005-09-26 14:49:45

reprisIta

Har tänkt samma sak! Men vad är jag gammal ungmö? - fast jag har ju min älskling, med ett bonusbarn, utan eget. Karriärkvinna??? Tveksamt. Stiger inte i graderna precis. Höll mej med nöd och näppe kvar i omorganisationen. Vad är jag? Identitetslös. Jävligt fantastisk människa men ettikettlös iaf... Är det bra eller dåligt? *kliar mej i huvvet och hummar*

2005-09-26 15:50:06


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!