tuesday's no fun

Corn 2005-09-20 19:59 (1 kommentar)
Smärtor: 1) annalkande förkylning/influensa/whatever, känner mig kymig i kroppen och det kliar i alla bihålor
2) I lördags drog jag ut en tand, en visdomstand som det var hål i. Jag var ganska nervös innan och livrädd för att de skulle visa mig tanden efteråt, jag gick verkligen och gruvade mig för det, tänk själva att se en äcklig tand med långa rötter och så värsta hålet. Urk urk. Hon frågade faktiskt om jag ville se men jag sa ABSOLUT INTE! Tångljudet var läskigt men bedövningen funkade fint.
Men nu efteråt gör det ont, det kliar och sticker i såret som jag antar läker ihop. Jag åt ganska nyss hallon och det var osmart... små hallonfrön överallt.

Nåväl. Trots detta är jag GLAD för idag har vi konsumerat och ingenting är väl lika uppryckande som lite konsumtion? Ibland i alla fall. Vi stegade in på en liten inredningsaffär i stan och beställde en ek-tv-bänk som vi har kikat på i en vecka nu. Den är dyr som satan men OOOH vad snygg, vi prioriterar den och så struntar vi i soffa och sånt (här uppe i hallen som kommer att bli ett cosy familje-tv-rum), faktiskt så tänkte vi slå till på ett par begagnade fåtöljer från IKEA (POÄNG heter de) för ett pangpris men tyvärr hade försäljarna hund, så det gick bort. Annars hade det varit fint.
Kändes jävligt lyxigt att gå in där ialla fall och beställa en värstingmöbel. Fick betala tio procent handpenning. Finfint.
Min man har klippt sig i en fin frisyr och jag har köpt vinterskor åt ett barn. Min man köpte en engelsk inredningstidning till mig. Det var fint. fint fint fint. Mitt tjatord.

Comfort food - för många är det väl varma mackor eller chokladtårtor, för mig är det nog mannagrynsgröt. Eller grahamsgrynsgröt. Jag åt sådan alldeles nyss, med lite kanel och äppelmos på. Alldeles len och varm. Lite tröstande sådär.

Nu ska jag och min bultande munhåla gå och se på tv.

nina

vill mest bara säga kram! för jag kände att jag ville det. :)

2005-09-20 23:17:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.