Grårusk och dysterkvist

Anni 2005-08-25 15:41 (1 kommentar)
En dag av regn och plötsligt känns det som mörkhöst på en gång!

Jag har saker att göra, men får ingenting gjort. Ingen lust, ingen ork. Så jag tröstade mej med att köpa choklad på lunchen. Det var väl konstruktivt?

Det blev en sväng på stan idag, smet från jobbet en stund, nu när jag ändå inte har så mycket att göra. Bäst att passa på innan det brakar loss på allvar med möten och stress.

Jag hade bokat tid hos frissan, hon kapade av det risigaste i topparna. Det syns ingen större skillnad, men blir lättare att kamma i alla fall. Och så känner jag mej nystädad på nåt vis, lite fräscht sådär. Fast jag vet inte varför hon alltid ska ha i en massa goja i håret. Det är balsamkur och mousse och jag vet inte vad. Det blir glansigt och fint, men känns samtidigt lite kladdigt och ovant. Jag känner inte riktigt igen mej förrän jag tvättat håret så det blir som vanligt igen. Är jag otacksam nu?

I övrigt har jag en styck chokladfläck på tröjan, en fransig nagel som jag retar mej på hela tiden och akut hemlängtan. En soffa, en bok, lite soft musik och en kopp te. Hmm, vore inte helt fel. En arbetsstol, en dator, lysrör och en kopp påste har inte alls samma charm, jag förstår inte varför?

Märks det måhända att jag är en aning uttråkad?

Pocks

Haha.. usch... sommaren har knappt tagit slut och tristessen är redan ett faktum... Tillvaron är otacksam...Kram på dig!

2005-08-25 15:55:54


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!