bogadip

Corn 2005-07-29 18:56 (1 kommentar)
Halsflussdonnan är här igen. Nu har jag ätit penicillin i 2,5 dagar och visst lättar det lite i halsen, men jag känner mig helt slut och trött och har massor av huvudvärk. Näsan slammar igen hela tiden, fast långt bak så det går knappt att snyta ut. Märkligt. Jag har ingen feber men kallsvettas ändå och är klibbig och jätteäcklig.
Resten av familjen är kärnfrisk - peppar peppar - igår var de på utflykt hela dagen och jag låg framför tv:n hela dagen. Sweet. Såg massor av käcka såpor och avslutade med Magnolia.

Min äldsta kompis, bästis genom alla skolår, fortfarande en av mina närmaste vänner, bor i London sen flera år tillbaka. Nu har hon semester i tre veckor och är hemma i Sverige. Sedan ett bra tag tillbaka var det bestämt att hon skulle komma hit ett dygn eller mer på väg från Småland upp mot Ångermanland där hennes killes föräldrar bor. Men nu blev jag sjuk och igår sved det i hjärtat när hon ringde och sa "Nu passerar jag din ort, jag ser skylten" och både hon och jag var ledsna. Visst, det fanns inget annat att göra men det sög så hårt. Vi har inte setts på ett år (skit, kan det vara så länge?) och så var hon tre kilometer härifrån och kunde inte komma in. Ynk ynk. Fast förhoppningsvis kommer vi härifrån ner till Småland i nästa vecka och då kan vi träffas där eftersom hon ska ner dit igen. Men det är ändå inte samma sak att träffas några timmar som att få träffas i minst ett dygn.

På söndag har jag min sista dag på jobbet (i alla fall inplanerad) och jag tänker försöka jobba då. We'll see.

Six Feet Under säsong 3 kom idag. Yay.




kicko

Usch så nesligt!!
passerar hon inte er på vägen hem från Ångermanland då?

2005-07-29 19:45:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.