jag är så sjuk sjuk sjuk

Corn 2005-07-27 08:02 (4 kommentarer)
Allt är skitjobbigt fortfarande. Hela dagen igår turades vi om att vara zombies, treåringen fick titta på film hela dagen, vi stängde dörrar så att ettåringen inte skulle kunna krypa uppför trappan, sen fick de härja fritt ungefär som de ville.
Ibland var jag helt däckad och förmådde inte ens att gå ur sängen och kissa, sen var det Flakes tur att vara likadan.
När Flake var som allra sämst hade han värsta värken i bröstet och kände sig som när han hade lunginflammation förra året. Själv var jag alldeles kallsvettig just då. Precis då ringer telefonen, en granne en bit bort som säger "jag vill bara berätta att era kor är hos mig... de springer på vägen mot brevlådorna nu" och jag bara åh nej, det här kommer att knäcka oss, nu kommmer korna rymma till skogs, bli förvildade, skygga och dö till vintern. Hela företaget kommer att gå åt helvete och så vidare. Kommer de ut på en väg är det ju skitsvårt att mota tillbaka dem.
Min man var helt borta och sa mest "nä jag orkar inte" så jag fick verbalt örfila igång honom, nu tar vi ungarna och sätter oss i bilen direkt och det gjorde vi. Våra två sjuttonåriga drängar var lyckligtvis på gården och jobbade så de hade hunnit till rymlingarna innan oss, så de och Flakey lyckades få tillbaka korna in i rätt hage. Jag tror att hela exkursionen var lite spännande ändå för the man blev faktiskt rätt pigg efteråt. När vi ändå satt i bilen for vi till kiosken och köpte Alvedon och coke. Och sen for vi iväg ytterligare en bit, det är så skönt att få fly hemmet en stund när det är äckligt och sjukt där inne. Sjukdoft. åkte till McD drive in och barnen fick hamburgare och vi fick dricka.

Sen hem, svettas lite mer, äta lite yoghurt. Plugga in alvedon.

Idag vaknade jag tidigt som fan, att svälja är en stor ansträngning och jag tror att jag har halsfluss. Måste ringa vårdcentralen.
Nu är jag jättesvettig, det droppade just en svettdroppe från mitt knäveck. UUuh.
Har beställt säsong 3 av six feet under, den får vi förmodligen i morgon. Nej. nu måste jag ringa .

jag

usch, stackars er. hoppas det vänder snart!

2005-07-27 11:27:56

hj

åh, stackare! men vilken föredömlig järnvilja som exponerades genom flussdimmorna när det gällde dom förlupna korna, jag är imponerad!
Och så tycker jag att det är coolt att ha drängar.

2005-07-27 11:38:22

nina

My God! Det är faktiskt helt sinnessjukt! Korna på rymmen när ni ligger och kämpar för att orka vara medvetna. Och så bara fixar ni att hämta hem dem. Jag är så imponerad att jag inte förstår det... You rock!

2005-07-27 11:51:03

Luna

usch, jag hoppas att ni kryar på er snart!

2005-07-27 13:21:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.