Planlösa semesterplaner

Anni 2005-07-22 11:39 (inga kommentarer)
Om några timmar börjar min semester! Efter diverse velande och pusslande verkar det bli fyra veckor på raken! Fyra lediga veckor fulla med ingenting alls! En ocean av tid och obegränsade möjligheter!

Jag vill inte planera ihjäl min semester. Den ska vara luftig och flexibel för att kunna tas en dag i sänder, anpassas till väder och humör.

Samtidigt vill jag inte att den bara ska rinna iväg utan att jag får nåt ut av den. Och SJ-biljetter och sånt är ju billigare om man bestämmer sej tidigt. Hmmm, hur går det ihop?

En sväng till Stockholm ska det bli har jag bestämt. Förmodligen i slutet av sommaren. Och min bästa syster kommer hit med familjen några dar. Nu är käraste vännen kvar en vecka till och då kanske vi tar bilen och åker dit näsan pekar och ser var vi hamnar. Nej, det blir nog inga problem att fylla tiden! Det är bara så lätt att fylla den med fel saker.

Jag har ett stort, tomt, vitt ark papper på ritblocket. Handen tvekar - vilken färg ska jag börja med?

Favoritfärgerna måste få ta största platsen, mina bästa vänner, dom närmaste. Det får inte bli för plottrigt med massa smådetaljer, hellre stora penseldrag med svep och fart. Sen måste det få vara bakgrundsvitt emellan också, inte för tätt.

Så här hoppas jag att tavlan ska bli:
Sandstrand i botten, långa kvällspromenader med vänskapligt prat och tystnad. En stor sol på himlen med värme och ljus, men inte för stor så det blir för svettigt. Långa stråk av glada, varma färger för vänner som hälsar på. Små blomsterbuketter som markerar fika och lunch med nära och kära. En lång, lugn grön gräsmatta för ensamma stunder med en bok, en skyddad syrenberså för sovmorgon och bara vara själv-tid. Nån liten lockande vägkrök för en svängig resa med bilen, lite spännande äventyr och nån lite lagom jobbig strapats så det känns skönt att komma hem till bekvämligheten igen.

Bara några timmar kvar... :-D

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!