Mööönday

Corn 2005-07-11 14:43 (1 kommentar)
Jag gillar att jobba. Det går bra. Igår fick jag göra nöjessidan och då var det en del lokalt material men resten fick jag hämta från TT, och då är man ju i värsta maktpositionen, jag fick välja bland alla nöjesartiklar, självklart valde jag en artikel om Åsa Grennvall. MOhahaha. Häromdagen hittade jag en artikel om Martin Freeman (Tim i "The office") och den fick ju självklart gå istället för texter om exempelvis E-types deltagande i Stadskampen.
Martin Freeman är så söt, han spelar huvudrollen i Liftarens guide till galaxen. Jag vet inte varför jag gillar honom men han är så gullig, med stor rumpnissenäsa, popfrisyr och ständigt lite förkyld röst. Gotta love that. Även om han bara har 38 i skostorlek. Eller jag vet inte.

Igår på vägen hem såg jag massor av paddor i strålkastarljuset. Feta stora paddor som satt mitt på vägen. Jag fick köra slalom mellan dem. De hade nog blivit framlockade av regnet och åskan. Idag är det lika varmt och äckligt igen, trots ovädret igår.

Fick världens bästa och smartaste tips på Cafe Frappe eller Frappucino eller vad det heter: Häll snabbkaffepulver i en petflaska. Sen i med lite socker. Och så häll på kall mjölk, inte hela flaskan full dock. SKAKASKAKASKAKA, så får du en superfluffig, skummig, fyllig och god frappe. Gud vad gott det var. Nu uppmanar jag alla att prova, det var dubbelt så gott som de där dyra små glasflaskorna med islatte som man kan köpa.

Imorse efter frukost lämnade vi barnen till farmor, sen slocknade vi på en smal nittiosäng, raklånga bredvid varandra, och sov i två timmar. Så trötta är vi. Om nätterna håller flugor och svettiga barn oss vakna. Puh. När vi vaknade åt vi lunch framför tv:n och hinkade i oss Lidl-cola-light. Majigt.

Nu känner jag att jag måste hitta på något med mina barn, kanske åker vi på någon utflykt. Vi får se.

Maria

Om man dricker alkohol så är det supergott att blanda ner lite Baileys i frappen. Det var min standardbeställning i poolbaren på Kreta förra sommaren. Mums!

2005-07-13 13:06:15


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.