don't funk with my heart

Corn 2005-07-07 13:26 (4 kommentarer)
Onsdag kväll när jag låg nerkrupen i sängen och hade somnat vaknade jag av att min man kröp ner, höll om mig och viskade vackra saker i mitt öra. Jag var för trött för att svara, overkligt trött, seg som sirap, men jag lyckades samla kraft nog att sträcka armen bakåt och smeka hans hand. Sen var jag tvungen att vakna mer eftersom Mr 1-year-old vaknade och var tuttig, och Mr 3-year-old kom inspringande och lade sig som en stor boll i mina knäveck. Mr Man gick tillbaka med honom till hans rum och sen minns jag inte mer av natten. Det var säkert mycket tuttande.

Dagen idag inleddes med att min man sa att jag fick sovmorgon, fast innan de gick ner tände treåringen taklampan samt öppnade dörren till sovrummet så jag sov inte mer. Långsam grötfrukost, sen in till svärföräldrarna för lite småprat och slät kopp kaffe. Jag gick till brevlådorna (som har flyttats, nu är de lite längre bort) barfota, iklädd linne och mina J-Lo-byxor. Det ÄR ju inte J-Lobyxor men de är så där superlåga, och tråden i linningen har släppt så jag får fan gå och hålla i dem om jag inte vill visa muttan för hela byn. Det var redan hett på asfalten trots att det var ganska tidigt.

Sen in och läsa e-post och surfa, läste om explosionerna i Londons tunnelbana, blev orolig och tänkte på äldstebästisen som bor där, ringde alla hennes telefonnummer, inget svar, ingen ton, sen hittade jag hennes visitkort och kunde ringa jobbet, som vanligt på företag (tror jag?) så svarade någon bara "hello" och jag frågade efter min vän, då fick jag beskedet att hon var på möte. "So she IS there?" sa jag. "that's a relief" och sen bye-bye och det var jag fick hjärtklappning och nästan-gråt-anfall. Efter det positiva beskedet. My god. Ännu en kär närstående borta i en katastrof... Det hade jag inte klarat.
Efter några minuter ringde hon upp efter att ha fått mitt meddelande. Då hade jag riktigt hög puls och var gråt-lättad på rösten. Älskade älskade vän. <3

Nu har jag ätit makrill och bulgur och tänker ganska snart ta den gamla skruttiga (men snygga) jeepen till stan för att jobba.

nina

<3

2005-07-07 13:43:03

tori

oh, morgonen lät ju helt underbar. barfotapromenad efter posten. mmm.

2005-07-07 13:46:16

Pocks

Herzen.

2005-07-08 14:31:09

Pocks

Herzen.

2005-07-08 14:31:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.