Flum flum jag är fjortis

Corn 2005-06-01 22:48 (12 kommentarer)
Två låtar sitter och gnager i min hjärna. Eller tre, förresten. The one you love med Rufus Wainwright. Why does it rain med Darin. och den nya med Aimee Mann, jag vet inte vad den heter men det är nåt "going through emotions baby". Jag lyssnar mycket på radio. Jag tycker att Darin är JÄTTEBRA, han har i alla fall grrrym röst. Och så har jag den här "heaven's got an open door tonight" med Bodies without organs och den är ju bra även om han låter lite som Olsen Brothers (ni vet de geekiga danska gubbarna)
Jag är så trött att jag nästan välter omkull men eftersom jag är computer addict så bara MÅSTE jag.
På tidningen igår var det mycket dötid men internet funkade inte på just min dator så när resten av redaktionen surfade hejvilt mellan sidmakandet så satt jag och läste papperstidningar. Tråkiga.

Det här med tv:n är ju sjukt. Jag längtade SÅ efter trean och femman och så skaffade vi boxer och fick så bra kanaler men nu efter två veckor så är det ständiga störningar, främst på trean och femman. Så jag är stuck med Animal Planet (jag hatar hajar, de är så tråkiga) och Mtv's alla tråkiga program. För att göra något annat än att titta på tv på kvällen existerar inte. Inte nu när jag är dimtrött och inte har lust att trava runt i huset och göra nyttiga saker. Det ser ut som hell.

Idag när jag var och handlade såg jag en ny smak på Polly : Cappucino och mint. Jag ska försöka sluta äta godis så jag köpte inget men det var ju nästan gråtvarning på mig för det lät så gott. Godisförbud. jag vet inte hur många gånger jag har försökt. Men jag måste försöka gång på gång så att självföraktet minskar en smula. Och omfånget. Haha.

Ont som fan i handlederna. Svär gör jag också. Dåligt dåligt dåligt.
Jag tycker själv att jag är en toppenredigerare även om det inte märks här, men som sagt jag tycker det när jag sitter där och jobbar. Jag vill klappa mig själv på huvudet ibland. "Du är GRYM på grammatik och meningsbyggnad!" skulle jag säga till mig själv om jag var min chef. "Du ser pyttesmå fel så himla snabbt!"

hahahaha vilken egotripp.

Imorgon ska jag göra slingor och då åker det här assymetriska håret bort. Nu ska det jämnas till så att jag ser lite mer from ut.

Stör mig på dagis där de alltid har saft och sockerkaka med sig när de är på utflykt (=nästan varje dag): har de skygglapparna på helt? Resten av omvärlden skyr socker som pesten. Det kanske är lite väl drastiskt, jag menar inte att man ska förbjuda sockerkaka och saft men det kan väl få en festlig aura kring sig? Inte vardagsfika! Och sånt här har jag skitsvårt att ta upp så jag får fortsätta sura och mumla om det hemma.

Jag sitter i ett kolsvart rum och en unge sover bakom mig och allt känns surrealistiskt. Min man är ute och sår. Vi har en svettig säsong.

Hej och tack från eder
white trash redigerarbonde

alein

ifall det är någon tröst så är inte Polly cappuchino och mint särskilt god. Smakerna krockar så man måste äta en i taget. Jag som föredrar minst tre åt gången av vanliga Polly!

2005-06-01 22:54:48

tori

fan vad bra du är! :D

2005-06-01 22:57:33

Corn

alein; ja det var faktiskt en tröst! finns det inget knep att lista ut vilken smak som är vilken liksom, är inte chokladen utanpå i lite olika färg... För i såfall kunde man ju sortera dem i två högar och sen hiva in dem tre och tre! Och jag håller med, vanliga polly ska ätas många i taget!

2005-06-01 23:07:35

Corn

tori: hähä, tack sweetie!

2005-06-01 23:08:14

ps

Så du ska göra dig av med kulturtanthåret? Grattis! =)

Jag tycker du borde tala med dagis. Har man aldrig föräldramöten? Jag menar, om en förälder skulle ta upp att det var dåligt för barnen att det var kass fysisk arbetsmiljö på dagiset skulle man göra något åt det. Kan man inte klassa socker hela dagarna som något liknande, ohälsosamt och rent av farligt?

2005-06-02 01:07:49

ike

låten heter "going through the motion" tror jag. du har inte funderat på att kolla på svt nångång? det är faktiskt långt mycket bättre än både trean och femman. tycker jag iaf.

2005-06-02 07:35:51

Corn

ike: jodå, jag kollar på svt. mycket. men nu var det så att jag var helt svältfödd på tv överhuvudtaget eftersom vi var helt utan i typ ett år... och särskilt efter lite slötv som femman och trean. Jag kanske borde ha tillagt att ettan och tvåan inte heller funkar nu, det är störningar där också.

2005-06-02 09:00:52

Corn

ike: och ok, tack för låttiteln.

2005-06-02 09:01:14

Pocks

Ja jävla dagis. SKygglappar av - påtala det utan att skälla. FÖr ni kör ju ett sånt tänk själva.

Du ÄR bra. Bästa reddisen. Men var rädd om handlederna - köp dig handledsstöd och kräv tt få ett till tangentbordet och till musen. Kräv även rullmus om du inte har det.

2005-06-02 13:06:45

shimmer

ja men visst är hajar de mest trista och överskattade djuren!

2005-06-02 14:40:06

nina

Genast måste jag opponera mig. Jag måste ha blivit så chockad första gången jag läste texten att jag missade haj-hatet, för jag har inte alls sett det. Och så säger shimmer oxå att hajar är tråkiga och överskattade.

Neeej! Hajar är koola djur! De är snygga djur! Tänk på deras tänder, de bara fäller fram en ny tand när de tappat en. Tänk på deras sätt att dra upp överläppen och se läskiga ut! Tänk på att du kan slå en haj på ögat om du blir biten av den för då släpper den. Hajar är nog bland de kooalste djuren som finns, tillsammans med alla djur i havet! Vatten och dess invånare är det läskigaste och koolaste som finns! Nu är jag upprörd! :)

2005-06-02 14:50:42

Corn

nina: Hmm, jag HATAR inte hajar egentligen, det var ett stilistiskt grepp bara ;) Nej men PROGRAMMEN om dem är tråkiga. Lååååångsamma filmingar nere i blått vatten... gillar inte dykfilmer heller. Trist trist. Men tack för tipset, nu vet jag att det är ögat jag ska smälla till!

2005-06-02 15:04:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.